Známa modelka a Diddyho bývalá Kim Porter umrela. Mala len 47 rokov!

Prekvapivé a tragické správy zverejnili viaceré americké servery vo štvrtok neskoro v noci. Týkajú sa úmrtia Kim Porterovej, bývalej modelky a partnerky rapera P. Diddyho.

16.11.2018 10:49
debata
Raper Sean "Diddy" Combs a... Foto: SITA/AP, Amy Sancetta
Sean "Diddy" Combs a jeho ex-partnerka Kim Porter Raper Sean "Diddy" Combs a jeho ex-partnerka Kim Porter na archívnom zábere.

Podľa správ portálu TMZ.com našli Porterovej telo v jej dome v Los Angeles vo štvrtok privolaní záchranári. Hlásenie na pohotovosť, ktorá vyslala do oblasti sanitku aj s ošetrovateľmi, údajne bolo vedené kvôli „pacientovi s podozrením na infarkt“.

Porterovú údajne už niekoľko týždňov trápili symptómy, ktoré pripomínali chrípku, špekulovalo sa aj o zápale pľúc. Bývalá modelka mala pritom len 47 rokov.

Niekdajšia kráska zo stránok magazínov bola dlhoročnou partnerkou rapera Seana Combsa, ktorý je známejší pod pseudonymom P. Diddy alebo Diddy. Dvojica tvorila pár od roku 1994 do roku 2007.

Spoločne vychovávali syna Christiana, ktorý sa narodil v roku 1998 a ešte rok pred rozchodom porodila Porter raperovi dvojčatá – dcéry Jessie a D'Lilu. Z prvého manželstva mala 22-ročného syna Quincyho.

Ešte pár dní pred smrťou zverejnila na svojom Instagrame záber Diddyho so všetkými jeho ratolesťami. Neplnoleté deti po rozchode rodičov vyrastali s matkou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

LOVE

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Porter (@ladykp),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Diddy #zápal pľúc #Kim Porter

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....