Monogamia nie je pre mňa, vyhlasuje Ezra Miller z Fantastických zverov

Herca Ezru Millera prehliadne len málokto. Jeho osobitý štýl si mohli vychutnať aj fotografi či hostia na premiérach novinky Fantastické zvery: Grindevaldove zločiny.

18.11.2018 12:50
debata
Herec Ezra Miller na 15. ročníku CFDA/Vogue... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Ezra Miller na 15. ročníku CFDA/Vogue Fashion Fund v New Yorku. Herec Ezra Miller na 15. ročníku CFDA/Vogue Fashion Fund v New Yorku.

Herca, ktorého preslávila rola v dráme We need to talk about Kevin, však vníma verejnosť aj ako veľmi neortodoxnú osobnosť. Potvrdil to v rozhovore pre magazín Playboy, keď prehovoril o svojej orientácii či prvých sexuálnych zážitkoch.

Miller v rozhovore priznáva, že ho priťahujú obe pohlavia – ženy aj muži. „Monogamia nie je pre mňa. Považujem sa za sexuálne stvorenie,“ uviedol 26-ročný herec, ktorý je vraj súčasťou akejsi uzatvorenej skupiny, v ktorej má viacero sexuálnych partnerov.

Herec Eddie Redmayne a jeho manželka Hannah...
Herec Jude Law.
+7Herec Callum Turner na premiére filmu...

Podľa jeho slov sa k jeho ranným sexuálnym zážitkom viaže aj listovanie magazínom Playboy. Bolo to však za trochu netradičných okolností. „Mal som kamaráta, ktorý bol zároveň sexuálnym partnerom. Zvykli sme spolu masturbovať, jeden uspokojoval druhého, kým sme si listovali Playboy, ktoré vzal jeho rodičom,“ opísal otvorene Ezra Miller.

Pre herca, ktorý vo filme Fantastické zvery: Grindevaldove zločiny stvárnil Credenca Barebonea, je však abstinencia od sexu rovnako dôležitá ako sex. Počas príprav na filmovú úlohu vraj prežil veľa „osamelého a nesexuálneho obdobia“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #monogamia #Playboy #Ezra Miller

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...