Gisele Bündchen podľahla tlaku! Následne plastickú operáciu trpko oľutovala

Brazílska modelka vďačí svojmu telu za miliónové zárobky. Tlak, aby vyzerala dokonale, bol však prisilný aj pre ňu.

18.11.2018 00:00
Topmodelka Gisele Bundchen v kreácii Versace. Foto: ,
Topmodelka Gisele Bundchen.
debata (1)

Po pôrode svojich dvoch ratolestí, syna Benjamina a dcéry Vivian, obe dojčila osemnásť mesiacov. Po tomto období nielenže jej prsia stratili svoj dokonalý tvar, ale mali rôzne veľkosti. V rozhovore pre magazín People pred časom opísala: „Stále som bola oslavovaná kvôli môjmu telu a zrazu ma zaplavili obavy, že očakávania ľudí už nebudem napĺňať,“ opísala kráska.

Tlaku podľahla a v roku 2015 sa rozhodla pre platickú operáciu poprsia. „Cítila som sa veľmi zraniteľná, pretože som mohla ešte viac športovať, ešte zdravšie jesť, ale na skutočnosti, že môj ľavý prsník mali deti radšej ako pravý, som nič nezmenila. Mali rozdielne veľkosti,“ dodala.

Ľahla si teda „pod nôž“, aby jej chirurg prsia po dvoch deťoch vylepšil. Ale namiesto dobrého pocitu sa dostavilo čosi iné. „Keď som sa zobudila, okamžite mi prebehla hlavou myšlienka ‚čo som to len spravila‘. Mala som pocit, akoby som zrazu bola v cudzom tele.“

Prvý rok po operácii preto nosila viac voľnejšie šaty, v ktorých sa cítila istejšie. Ako dodala, operáciu poprsia oľutovala, ale svoje nové telo sa už naučila akceptovať. Jej manžel, Tom Brady, jej v tom podľa modelkiných slov pomohol.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #Gisele Bündchen #poprsie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...