Mašková zverejnila debutový singel. Našla som sama seba, hovorí

Česká speváčka Tereza Mašková zverejnila debutový singel New Me. Na texte spolupracovali Jan Vávra, Jana Infeldová a Jonathan Owusu-Yianomah, pričom s hudbou trojici pomohol aj Oliver Žilák.

19.11.2018 17:13
Speváčka a víťazka Superstar Tereza Mašková. Foto:
Speváčka a víťazka Superstar Tereza Mašková.
debata

„Vznikla tak pieseň ušitá Tereze priamo na mieru a dokončovala sa do posledného detailu na trase Londýn-Praha-Bratislava,“ dodal Vávra.

„New Me je moja spoveď o tom, že už ma nebaví počúvať neustále nejaké nepravdy a lži o mojej osobe. Našla som sama seba, viem, aká som, vychutnávam si, že som sama sebou a nenechám nikoho a nič, aby to zmenili. Druhá stránka textu a druhá pointa, ktorú sme sa snažili do pesničky zakomponovať, je, že človek má často pocit, že stále niekoho alebo niečo hľadá, no najprv musí nájsť sám seba,“ povedala na margo novinky samotná interpretka.

Tohtoročná víťazka Československej SuperStar zverejnila k piesni aj videoklip, ktorý nakrúcali dva dni v Prahe, Krkonošiach, na zámku Slapy a na známej vyhliadke Máj. „Nakrúcanie som si veľmi užila, produkcia bola veľkolepá a pracovala som s tímom profesionálov, ktorí odviedli výbornú prácu,“ vyjadrila sa speváčka. O réžiu sa postaral Jakub Mahdal.

„Od začiatku mi ružová farba Tereziných vlasov evokovala kráľovnú z Alice v krajine zázrakov. Keď ma oslovila kvôli klipu, bolo mi hneď jasné, že musí byť zlá kráľovná. Zároveň je to ale dobrá a milá slečna, takže si, samozrejme, zahrala aj samú seba,“ objasnil tvorca.

Dvadsaťdvaročná speváčka v súčasnosti tvorí v Prahe a Bratislave. Po víťazstve v spomínanej súťaži sa stala novým prírastkom slovenského producentsko-manažérskeho tímu a nahrávacieho štúdia Creative Music House, v ktorom pôsobia Peter Graus, Tomáš Zubák a Oliver Žilák. „Som a sme veľmi šťastní, že Terezka si vybrala práve nás. Pre mňa osobne spĺňa faktory, ktoré môžu urobiť zo speváčky úspešného interpreta a skutočnú osobnosť – či už je to pokora, pracovná morálka, imidž a v neposlednom rade obrovský hlasový fond. Za mňa ako hudobného producenta je Terezka najväčšou výzvou a som pripravený naplniť všetky vízie, ktoré sme si spoločne nastavili,“ vyhlásil speváčkin producent a manažér Oliver Žilák.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #singel #Superstar #Tereza Mašková

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....