Namiesto svadby rozchod! Paris Hilton dala zbohom milencovi Zylkovi

O plánoch na ich veľkolepú svadbu sa popísali hotové litánie. Vyzeralo to tak, že slávna dedička hotelovej siete sa konečne dostane pod čepiec a usadí. Nuž, ešte to asi potrvá.

20.11.2018 10:12
debata (1)
Boháčka Paris Hilton a jej snúbenec Chris Zylka... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Boháčka Paris Hilton a jej snúbenec Chris Zylka na filmovej premiére v Toronte. Boháčka Paris Hilton a jej snúbenec Chris Zylka na filmovej premiére v Toronte.

Boháčka Paris Hilton sa podľa viacerých amerických médií rozišla so svojím snúbencom – hercom Chrisom Zylkom, s ktorým začali spolu randiť v roku 2017. „Rozišli sa a zrušili svoje zasnúbenie začiatkom mesiaca,“ cituje niekoľko zdrojov portál JustJared.com, ktorý zároveň tvrdí, že ode o dôveryhodné informácie z blízkeho okolia dvojice.

„Ich vzťah začal byť stereotypný a upadajúci po zhruba dvoch rokoch,“ tvrdí tiež zdroj amerického portálu. Podľa jeho slov sa dvojica plánuje sústrediť na svoje pracovné povinnosti.

„Paris sa chce venovať svojej značke, dídžejingu a tiež edícií vlastných vôní. Chris sa zase viac sústredí na herectvo a svoje umelecké aktivity,“ uviedol zdroj.

Rozchod partnerov je pomerne prekvapivý, keďže po zasnúbení vo februári tohto roka to vyzeralo, že plavovláska konečne našla muža, ktorý ju odvedie k oltáru. Zylka ju požiadal o ruku s prsteňom v hodnote niekoľko stotisíc dolárov. O tom, či mu ho plánuje vrátiť, sa zatiaľ nepíše.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #zásnuby #Paris Hilton #zrušenie #Chris Zylka

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...