Žiaden photoshop! Mariah Carey schudla naozaj, pozrite na jej telo

Dva roky pred päťdesiatkou sa mama dvojičiek dopracovala opäť k vábivým krivkám. A hrdo ich ukazuje svetu.

21.11.2018 10:04
debata (4)

Už v septembri slávna diva prekvapila viditeľne štíhlejším telom, keď sa postavila na pódium festivalu v Las Vegas. A hoci hmotnosť 48-ročnej hviezdy často kolíše smerom hore aj dolu, tento raz ide želaným smerom.

Niekoľkonásobná držiteľka Grammy zavítala do sledovanej šou Good Morning America a na ulici pred vstupom do štúdia si ju mohli obzrieť fanúšikovia. Zároveň ju zachytili aj objektívy fotografov. Mama 7-ročných dvojičiek si hrdo vykračovala v tesných čiernych džínsoch, topánkach na niekoľkocenti­metrových podpätkoch, v úzkom tope a krátkej koženej bundičke. Pri pohľade zboku na krivky speváčky bola jej úspešná snaha o štíhlejšie telo viditeľná.

Mariah Carey prichádza na nakrúcanie šou Good... Foto: Profimedia
Mariah Carey Mariah Carey prichádza na nakrúcanie šou Good Morning America.

V minulosti svojich fanúšikov niekoľkokrát zaskočila, keď sa objavila na titulkách časopisov či na obale svojho albumu s telom, ktoré bolo viditeľne vylepšené vo photoshope. Napríklad pred rokom, kedy pózovala „hore bez“ pre magazín Paper. Vtedy sa pochválila extrémne štíhlym telom, ktoré však bolo od reality značne vzdialené.

Aktuálne žiadne štipľavé komentáre na jej adresu nehrozia, jej krivky sú skutočné. Slávna diva tak môže byť spokojná a so svojím aktuálnym telom môže pózovať kdekoľvok.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #hmotnosť #photoshop

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...