Boj s chorobou aj rozpad manželstva! Lenka Filipová už ťažké obdobie prekonala

Obľúbená česká speváčka pokrstila nový album. Ťažké časy jej pomáhala prekonať aj hudba, ako priznala.

21.11.2018 11:39
debata (1)

Česká speváčka Lenka Filipová má za sebou náročné obdobie, ale podľa jej úsmevu na tvári všetko nasvedčuje tomu, že útrapy osudu už prekonala. Po boku svojej dcéry, ktorá si zvolila umelecké meno Lenny, sa objavila v dobrej nálade na krste novinky s názvom „Oppidum“.

Lenka Filipová (v strede) spolu s dcérou Lenny... Foto: Profimedia
lenka Filipová Lenka Filipová (v strede) spolu s dcérou Lenny (vľavo) a bratom Tomášom Filipom počas krstu jej nového albumu Oppidum v Prahe.

Začiatkom roka 2017, kedy 64-ročnej speváčke zlyhala imunita, sa stiahla z pódií. Ochorenie neskôr priznala aj prostredníctvom facebooku, kedy fanúšikom opísala, že podstúpila zdĺhavú liečbu a následnú rekonvalescenciu. Práve v tomto náročnom období pri nej stála dcéra Lenny, čo priznala aj Filipová. „Lenny je obrovský hnací motor, ktorý mi pomohol bojovať s chorobou. No a potom hudba. Tú milujem a dcéra je k tomu obrovský bonus,“ uviedla vtedy speváčka.

A nebola to jediná rana, ktorá speváčku zasiahla. Začiatkom roka 2018 českými médiami obehla správa, že speváčke sa rozpadlo vyše 30-rokov trvajúce manželstvo. Filipová, ktorá ma konte úspešné albumy ako Zamilovaná či Quo vadis priznala, že okrem dcéry to bola práve hudba, ktorá jej pomáhala náročné chvíle prekonať.

Na krste sa tak 64-ročná hviezda pódií túlila k svojej peknej dcére, ktorá po mame zdedila nielen hudobný talent, ale ako vidieť, aj široký úsmev. Dvojici žien robil spoločnosť aj brat Filipovej, Tomáš Filip, ktorý šéfuje jednému z veľkých hudobných vydavateľstiev.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lenka Filipová #Lenny

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...