Zvodná šelma Sabina Laurinová! Jej štíhle telo je hodné závisti

Obľúbená česká hviezda sa pomaly blíži k 50-ke, o svoj sexepíl neprichádza.

22.11.2018 00:00
debata

Sabina Laurinová už pred časom zmenila svoju blond farbu vlasov za tmavší odtieň. 46-ročná herečka, ktorú dobre poznajú aj slovenskí diváci, sa síce pomaly blíži k 50-ke, ale o svoj sexepíl neprichádza.

Sabina Laurinová (vpravo)  počas krstu  knihy... Foto: Profimedia
Sabina Laurinová Sabina Laurinová (vpravo) počas krstu knihy "Z (ne)pravého břehu jedné řeky".

Na krste knižnej novinky „Z (ne)pravého břehu jedné řeky“ spisovateľky Báry Fišerovej, sa herečka ukázala v šatách so zvieracou potlačou. Štíhle telo niekdajšej princeznej Eufrozíny z Troškovej rozprávky Z pekla šťastie (1999) by obstálo aj v konkurencii o desaťročie mladších krások.

Práve hustá blond hriva bola roky jej poznávacím znamením, tej sa však zbavila už pred rokom a ako vidieť na aktuálnej fotografii, so zmenou je spokojná a k pôvodnej blond farbe sa zatiaľ vrátiť neplánuje.

A hoci je Laurinová obsadzovanou seriálovou herečkou, filmové úlohy sa jej vyhýbavú – poslednú si zahrala v roku 2011 v rozprávke Čertova nevesta, pod ktorú sa podpísal práve Zdeněk Troška. Českí diváci môžu Laurinovú vidieť v seriáli Modrý kód na Prime, v roku 2016 si zahrala v seriáli Doktorka Kellerová, predtým v Doktoroch z Počátků.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krst knihy #Sabina Laurinová

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...