Spálila zemiaky, potom aj šunku: Čo pripáli krásna herečka tento rok?

Oslavy Dňa vďakyvzdania sa nesú zvyčajne v atmosfére rodinnej pohody a stretnutí s najbližšími. U herečky Margot Robbie sa takmer skončili požiarom.

25.11.2018 15:00
debata
Herečka Margot Robbie na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Margot Robbie na archívnom zábere. Herečka Margot Robbie na archívnom zábere.

Hviezda filmu Vlk z Wall Street sa priznala pre portál USA Today, že minulý rok mala neblahú skúsenosť s prípravou sviatočného menu.

„S mojimi priateľmi sme sa rozhodli, že navaríme pre siroty v meste. Dostala som na starosť sladké zemiaky a doslova som ich podpálila na ohni,“ priznala sa pôvabná herečka.

Nebola to jej jediná katastrofa s prípravou jedla. „Minulé Vianoce sa mi podarilo spáliť šunku. A hovorím mojej rodine, tak tento rok to skúsim znovu, už si dám pozor. A všetci mi odvetili, že by chceli mať nejaké jedlo na stole a nekonzumovať na Vianoce niečo spečené na uhoľ,“ s humorom poznamenala Robbie.

Herečka má záver roka v znamení novej premiéry – ide o film Mary, Queen of Scots o škótskej kráľovnej Márii. Herečka pre túto rolu podstúpila výraznú vizuálnu zmenu a mnohí jej predpovedali ďalší úspech. Podobne ako keď minulý rok prekvapila divákov aj kritikov svojou verziou postavy krasokorčuliarky Tonye Hardingovej vo filme Ja, Tonya.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #varenie #požiar #jedlo #kuchyňa #Margot Robbie

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....