Najprv sobáš v 19-tich, potom sex-video. Môže za to extáza, tvrdí Kardashian

Málokto dnes vôbec vie, že televízna celebrita Kim Kardashian bola vydatá už trikrát. Nedávno prezradila šokujúcu informáciu ohľadom jej prvej svadby.

27.11.2018 00:00
Televízna celebrita Kim Kardashian. Prišla bez... Foto: ,
Televízna celebrita Kim Kardashian. Prišla bez manžela Kanye Westa.
debata (2)

Dnes jedna z najúspešnejších internetových osobností a hviezda vlastnej reality-šou sa priznala, že v roku 2000, keď sa ako 19-ročná vydávala prvýkrát, bola pod vplyvom drog.

„Vydávala som sa na extáze,“ uviedla Kardashian o svojej svadbe s hudobným producentom Damonom Thomasom. Napriek tomu zostali spolu takmer tri roky.

„Dala som si extázu raz a vydala som sa. Dala som si ju druhýkrát a nakrútila som sex-video,“ povedala trojnásobná mama pred kamerami v reality-šou Keeping up with Kardashian. Na mysli mala nahrávku, ktorú po prvom rozvode nakrútila so svojím novým partnerom – raperom Ray-J. Práve toto sex-video ju celosvetovo preslávilo.

Dodala tiež, že mala jedno obdobie poriadne divoké a prešla si divokou fázou života. „Už taká viac nie som. Stále sa viem zabávať, ale neobracajte to. Skrátka mám rada dobrú párty,“ poznamenala ešte 38-ročná celebrita.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #Kim Kardashian #minulosť #zivot #extáza

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...