Amanda Bynes prehovorila o svojej závislosti aj kolapse: Šokujúce slová!

Bola jednou z talentovaných detských a tínedžerských hviezd filmu. Potom prišiel kolaps. Psychické zrútenie, užívanie drog či liekov. Herečka Amanda Bynes sa však vracia späť. Vraj s čistou hlavou.

28.11.2018 00:00
debata (1)
Herečka Amanda Bynes počas príchodu na súd v... Foto: SITA/AP, Bethan McKernan
People Amanda Bynes Herečka Amanda Bynes počas príchodu na súd v New Yorku v utorok 9. júla 2013.

Dnes 32-ročná bývalá hviezda sa objavila na titulnej strane magazínu Paper, pre ktorý poskytla aj rozsiahle interview o svojej minulosti a pádoch, ktoré ju postihli. Nebránila sa hovoriť o drogovej závislosti, výčinoch na sociálnych sieťach, kde bezhlavo zverejňovala urážlivé odkazy či napríklad užívaní liekov počas filmovačiek.

„Začala som fajčiť marihuanu, keď som mala 16. Dokonca aj vtedy si ešte každý myslel, že som dobré dievča. Neskôr som prešla na extázu a molly (prezývka drogy MDMA). Skúsila som kokaín, trikrát. Ale z neho som sa nikdy necítila povznesene,“ prezradila pre Paper bývalá herečka Bynes. „Definitívne som však prepadla Aderallu,“ dodala.

Liek na predpis, ktorý stimuluje nervovú sústavu a používa sa na liečbu narkoleptických stavov či energického deficitu v tele, užívala vraj ako lentilky. Robila tak aj počas filmovania – teda v práci.

Práve posledný jej film, snímka Hall Pass z roku 2011, bola pre ňu poslednou kvapkou. Vo svojom karavane vraj zvykla v prestávkach hrýzť tabletky a prežúvať ich, lebo si myslela, že tak budú účinnejšie. „Videla som ten film a bola som presvedčená, že sa už pred kamerou nikdy neobjavím,“ vyhlásila v rozhovore pre magazín.

Bynes tiež uviedla, že každý človek je iné a inak vníma aj užívanie zakázaných látok. Ona sama však priznáva, že mix marihuany, liekov a sem-tam alkoholu, urobil s jej mozgom poriadny neporiadok. „Moja rada je, aby ľudia boli naozaj opatrní. Drogy skutočne môžu prevziať velenie nad vaším životom,“ dodala hviezda. K herectvu sa vraj plánuje vrátiť, ale zatiaľ to nesilí. Čaká vraj na prirodzený impulz.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Bynes #herectvo #kariéra #lieky #drogy #rozhovor #návrat

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...