Švédska kráľovná Silvia priznala, čo v živote ľutuje najviac

Švédska kráľovná Silvia o pár dní, tesne pred Vianocami, oslávi 75. narodeniny. Aj pri tejto príležitosti v rozhovore prezradila, čo vo svojom živote najviac ľutuje.

29.11.2018 00:00
Švédska kráľovná Silvia a princ Carl Philip Foto: ,
Švédska kráľovná Silvia a princ Carl Philip.
debata

Kráľovná a manželka Karola Gustáva je matkou troch ratolestí – princeznej Viktórie (41), princa Carla Philipa (39) a princeznej Madeleine (36). Ako povedala v rozhovore pre „Kungliga Magasinet“, najťažšie bolo pre ňu „lietať“ ako na špagáte medzi kráľovskými povinnosťami a rodinou. Zvlášť v období, kedy boli jej tri ratolesti ešte malé.

„Neexistovala rodičovská dovolenka. Kráľovské povinnosti som vždy musela plniť zároveň s rodičovskými,“ opísala a dodala: „Vždy som doma cítila podporu, ale nikdy nebolo ľahké odísť od plačúcich detí.“

Veľmi podobne žije aj najstaršie z jej detí, korunná princezná Viktória. „Myslím si, že už chápe, aké ťažké pre nás bolo deliť náš život medzi rodičovstvo a kráľovské povinnosti,“ opísala kráľovná Silia.

Viktória je mamou Estelle (6) a Oscara (2), po jej boku stojí manžel, princ Daniel. Práve on je pre Viktóriu veľkou podporou, aj čo sa starostlivosti o deti týka. „Tak, ako mnoho iných ľudí žijúcich hektickým životom, aj my máme často pocit, že so svojimi deťmi netrávime dostatok času,“ dodala kráľovná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #kráľovná Silvia

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...