Pôjdem tam, kde mi povie, hovorí zamilovaný Shelton o Gwen Stefaniovej

Spojení sú v súkromí, no spojila ich aj práca. Dokonca predvianočná. Partneri Gwen Stefani a Blake Shelton spoločne nahrali skladbu k sviatkom pokoja a mieru.

30.11.2018 00:00
debata
Speváčka Gwen Stefani a jej partner Blake... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Gwen Stefani prišla v šatách Yanina Couture po boku snúbenca Blakea Sheltona. Speváčka Gwen Stefani a jej partner Blake Shelton na archívnom zábere.

Niekdajšia líderka kapely No Doubt tvrdí, že novinku zložili spoločne, samotný Shelton však väčšinu zásluh pripísal jej. „Poslal som Gwen pár motívov pesničky. Ona ich vzala a dala do podoby, v akej je skladba teraz. Ja som jej poslal len nápad, ale autorkou je ona,“ komentoval Shelton. „Chcela tvrdiť, že sme ju napísali spoločne, ale vlastne na nej len spievam,“ s humorom poznamel pre portál E!Online.

Country interpret a porotca šou The Voice, v ktorej sa so Stefaniovou spoznali, sa pred novinármi z portálu tiež vyznal z toho, ako ho stále fascinuje pôvab jeho partnerky.

„Ako rozkošne vyzerá celý čas. Je to až neuveriteľné,“ uviedol Blake Shelton. „Aj práve teraz, nech už je kdekoľvek a robí čokoľvek, určite je pri tom stále taká rozkošná,“ podotkol ešte zaľúbený Shelton.

Potvrdil tiež, že Vianoce strávia so známou americkou speváčkou spoločne. Trošku prekvapil, keď priznal, že netuší, kde a ako. „Ona mi skrátka len odrazu povie, čo ideme robiť. Takže vám neviem povedať, aké sú naše plány o mesiac. Ale kdekoľvek to bude, budem pri nej,“ uzavrel ešte hudobník.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Gwen Stefani #Vianoce #skladba #Blake Shelton

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...