Tarantino sa oženil! Pozrite sa na jeho mladú nevestu

Slávny režisér sa po rok trvajúcom zasnúbení prvý raz postavil pred oltár. Zobral si o 20 rokov mladšiu speváčku.

29.11.2018 09:32
debata

Slávny režisér Quentin Tarantino (55) je už v chomúte. V Los Angeles si vzal za manželku izraelskú speváčku Daniellu Pickovú (35). Svoje „áno“ si povedali počas malého obradu v Los Angeles, ako informuje magazín People.

Magazín zverejnil aj záber mladomanželov – krásnu nevestu v svadobných šatách po boku svojho slávneho partnera. Nevesta mala na sebe biele šaty z lesklého hodváhu s korzetovým vrchným dielom, jej hlavu zdobil závoj. V rukách držala kuticu z bielych ruží.

Po malom obrade nasledovala veľká párty v jednom z vychytených podnikov v Beverly Hills. Na oslavu si Daniella obliela iné šaty – išlo o jednoduché biele šaty na tenučkých ramienkach, vo vlasoch sa jej ligotala diamantová čelenka. Čerství manželia si pred objektívmi vymieňali manželské bozky a neustále sa k sebe túlili. Na párty sa objavilo aj niekoľko slávnych tvárí, fotografi napríklad zachytili herca Harveyho Keitela.

Quentin Tarantino si zobral za manželku... Foto: Profimedia
Quentin Tarantino Quentin Tarantino si zobral za manželku speváčku Daniellu Pick po ročnom zasnúbení.

Krásna tmavovláska padla Tarantinovi do oka už v roku 2009 počas nakrúcania filmu Nehanební bastardi, ako informovali americké médiá. Už vtedy sa pre magazín People vyjadril, že má pocit, že stretol niekoho, s kým by si vedel predstaviť budúcnosť. Pár sa zasnúbil v lete 2017, následne svoje zasnúbenie Tarantino aj potvrdil pre médiá. Daniella Pick je dcérou izraelského speváka menom Svika Pick.

Quentin Jerome Tarantino je držiteľom Oscara za scenár spomínanej kultovej snímky Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994). Na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied ho nominovali tiež za réžiu tohto filmu a za scenár a réžiu snímky Nehanební bastardi (2009). V roku 2013 si na konto pripísal Zlatý glóbus a Oscara za scenár westernu Divoký Django (2012). Okrem toho má na konte aj filmy Gauneri (1992), Jackie Brownová (1997), Kill Bill (2003), Kill Bill 2 (2004), Grindhouse: Auto zabijak (2007) a Osem hrozných (2015), pričom sa podieľal aj na snímkach Štyri izby (1995) a Sin City – mesto hriechu (2005).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Quentin Tarantino

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....