Pokorila kilá, Zuzana Mauréry je ako prútik! Foto z Facebooku ako dôkaz

Aj herečka Zuzana Mauréry podľahla. Čomu? Predsa foteniu selfíčok v šatni posilňovne. Ale konieckoncov, kto by jej to mal za zlé?

30.11.2018 00:00
debata (5)

Herečka, ktorá minulý rok excelovala vo filme Učiteľka a je tiež hviezdou seriálu Oteckovia, zverejnila na svojom Facebooku záber po tvrdom tréningu. Okrem faktu, že Mauréry niečo podobné zdieľala, zaujme omnoho viac samotný jej vzhľad. Vyzerá, že poriadne „zamakala“.

Pôvabná dáma, ktorá v septembri oslávila okrúhle päťdesiate narodeniny, bola vždy ženou plnších kriviek. Tie však padli za obeť tréningu a dnes sa môže Mauréry pýšiť skutočne štíhlou postavou. Hoci sama nekomentovala ani stratu hmotnosti či cieľ chudnúť, jej zámer je jasný.

Herečka Zuzana Mauréry bola moderátorkou Plesu... Foto: ORANGE
Herečka Zuzana Mauréry bola moderátorkou Plesu v opere v roku 2017. Herečka Zuzana Mauréry bola moderátorkou Plesu v opere v roku 2017.

Už pred dvoma rokmi na Plese v opere rodáčka z Bratislavy zaujala verejnosť a stala sa vzorom pre mnoho žien s normálnymi tvarmi. Po jej snahe vo fitku môže byť však vzorom naďalej. Vzorom, že keď sa chce, tak sa dá.

Mauréry na sociálnej sieti skladali jej priatelia a fanúšikovia jeden kompliment za druhým. A čo vy?

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #facebook #Telo #krivky #Zuzana Mauréry

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...