Konečne! Jolie a Pitt sa dohodli na starostlivosti o deti

Slávny herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt, ktorý je už viac ako dva roky v rozvodovom konaní, sa konečne dohodol na starostlivosť o svojich šesť detí.

01.12.2018 10:15
Rok 2009: Herečka Angelina Jolie Foto: ,
Rok 2009: Herečka Angelina Jolie a jej partner Brad Pitt na berlínskej premiére filmu Podivuhodný prípad Benjamina Buttona.
debata

„Dohoda o starostlivosti bola dohodnutá pred dvoma týždňami a podpísali ju obe strany a sudca,“ oznámila agentúre Reuters Samantha Bley DeJeano, ktorá zastupuje Angelinu Jolie. Podrobnosti dohody podľa nej nebudú v záujme detí zverejnené.

„Dohoda, ktorá je založená na odporúčaniach špecialistov pre starostlivosť o deti, eliminuje potrebu súdneho konania. Zaevidovanie a podrobnosti dohody sú dôverné a slúžia k ochrane najlepších záujmov detí,“ oznámila právnička.

Hviezdny pár sa rozpadol predvlani v septembri, keď Angelina Jolie podala návrh na rozvod, pričom požiadala o zverenie všetkých detí do svojej výlučnej starostlivosti. Jolie tak urobila po incidente, pri ktorom údajne Pitt v lietadle použil násilie voči pätnásťročnému synovi.

Angelina Jolie a William Bradley „Brad“ Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii a neskôr na francúzskom zámku Miraval. Tri z detí – Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, Paxa z Vietnamu a Zaharu z Etiópie – si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr Jolie priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne. Dvojica sa rozišla v septembri 2016, pričom Jolie vo svojej žiadosti o rozvod ako dôvod rozchodu uviedla neprekonateľné rozdiely.

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Angelina Jolie #Brad Pitt #rozvod

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...