Bollywoodska svadba roka! Chopra a Jonas sa zosobášili, Meghan chýbala

Americký spevák a herec Nick Jonas a indická herečka a speváčka Priyanka Chopra sa zosobášili. Dvojica si povedala svoje áno v sobotu indickom Džódhpure, len štyri mesiace po tom, čo sa zasnúbili.

01.12.2018 21:14
Nick Jonas Foto:
Americký spevák a herec Nick Jonas a indická herečka a speváčka Priyanka Chopra sa zosobášili. Dvojica si povedala svoje áno v sobotu v indickom Džódhpure.
debata (2)

Dvojica sa tento víkend sobáši dvakrát. Dvadsaťšesťročný Jonas a o desať rokov staršia Chopra v sobotu absolvovali kresťanský obrad, ktorý viedol ženíchov otec Paul Kevin Jonas starší, a v nedeľu ich čaká hunduistický obrad. Tým si dvojica uctí nevestin pôvod.

„Pre Priyanku je veľmi dôležité mať indický obrad, ktorý si uctí jej dedičstvo a kultúru, tak ako je dôležité mať západný obrad, ktorý si uctí Nickovu kresťanskú výchovu. Tak budú mať oba,“ vyjadril sa pre People skôr počas týždňa nemenovaný zdroj. Pár pred svadbou spolu s rodinou a priateľmi absolvoval v Indii viacero tradičných obradov.

Krásna nevesta Priyanka Chopra v šatách Ralpha... Foto: Profimedia
Priyanka Chopra Krásna nevesta Priyanka Chopra v šatách Ralpha Laurena.

Umelci sa zasnúbili v júli počas oslavy herečkiných narodenín v Londýne. Chopra a Jonas pritom pred zasnúbením spolu údajne randili len dva mesiace.

Chopra mala počas sobotňajšieho obradu na sebe farebné šaty z dielne Ralpha Laurena, ktorý je blízkym priateľom manželov, postaral sa aj o oblečenie pre ženícha. Šaty nevesty hrali všetkými farbami a nevesta v nich vyzerala nádherne.

Poriadny balík zaľúbenci zaplatili len za ubytovanie hostí v luxusnom, 5-hviezdičkovom paláci Umaid Bhawan, v ktorom sa nachádza 65 spální a apartmánov. Cena? 60 000 dolárov za noc. Na každého pozvaného hosťa čakala v izbe darčeková taštička, v ktorej boli luxusné indické cukrovinky či podrobné informácie o 3-dňovej svadbe.

Spevák a herec Nick Jonas a indická herečka a... Foto: SITA/AP
Nick Jonas Spevák a herec Nick Jonas a indická herečka a speváčka Priyanka Chopra sa zosobášili v sobotu v indickom Džódhpure.

Medzi pozvanými hosťami boli bratia Nicka Jonasa, Kevin a Joe aj ich partnerky – Joe prišiel v sprievode herečky Sophie Turnerovej, po Kevinovom boku bola jeho manželka Danielle. Vojvodkyňa Meghan, ktorá je blízkou priateľkou Priyanky Chopra, sa na svadbe neukázala, zrejme kvôli jej tehotenstvu, ako uvádzajú britské médiá. Chopra na májovej svadbe Meghan Markleovej a princa Harryho nechýbala.

Herečky Abigail Spencer (vľavo) a Priyanka... Foto: SITA/AP, POOL
Herečky Abigail Spencer (vľavo) a Priyanka Chopra prichádzajú na kráľovskú svadbu. Herečky Abigail Spencer (vľavo) a Priyanka Chopra na májovej svadbe princa Harryho a Meghan.

Nicholas Jerry Jonas sa preslávil pôsobením v zoskupení Jonas Brothers, ktorého členmi boli aj jeho bratia Kevin a Joe. Priyanka Chopra sa stala celosvetovo známou po zisku titulu Miss World 2000. V súčasnosti patrí k najlepšie plateným a najpopulárnejším herečkám indického filmového priemyslu.

Krásna nevesta Priyanka Chopra v šatách Ralpha...
 Americký spevák a herec Nick Jonas a indická...
+3Spevák a herec Nick Jonas a indická herečka a...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Nick Jonas #Priyanka Chopra

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...