Syn Barbory Švidraňovej je rozkošný! Pochválila sa ním aj v novom klipe

Barbora Švidraňová sa po materskej dovolenke vracia na scénu s vlastnou popovou skladbou a novým videoklipom.

04.12.2018 14:00
Barbora Švidraňová Foto:
Barbora Švidraňová si v klipe "Príď domov" zahrala so synom Gabrielom.
debata

Speváčka, herečka a skladateľka venuje pieseň „Príď domov“ všetkým párom, milencom, kamarátom a rodinným príbuzným, ktorí žijú život na diaľku, veľa cestujú, a teda nemôžu byť spolu. "A samozrejme si veľmi chýbajú. Napriek všetkým komplikáciám sa snažia žiť v tolerancii, láske, pochopení a snažia sa byť o najastejšie spolu,"opísala Švidraňová. Skladba vznikla v spolupráci s Barboriným bratom Šimonom “Swibidie” Švidraňom.

K piesni "Príď domov“ nakrútila Barbora emotívny videoklip, v ktorom účinkuje jej syn Gabriel. Zábery v štúdiu vznikli ešte v ôsmom mesiaci tehotenstva a v klipe si zahral dokonca aj Barborin pes Oliver. Známa ryšavka svojje prvé dieťa porodila v máji, jeho otcom je herečkin partner, ktorý žije v Taliansku.

Barbora Švidraňová si v klipe "Príď domov"...
Barbora Švidraňová  si v klipe "Príď domov"...
+1Barbora Švidraňová si v klipe "Príď domov"...

"Vždy som mala v hlave veľa hudobných nápadov a tým, že som herečka a performerka, tak inklinujem aj k popovej hudbe. Vďaka tehotenstvu a materskej dovolenke a vďaka času, ktorý som teraz strávila mimo pódia, som mala možnosť porozmýšľať, akým smerom sa chcem ďalej uberať. Rada by som na hudobnú scénu priniesla samu seba, nielen ako interpretku, ale aj ako autorku vlastných skladieb,“ hovorí o novej etape tvorby sympatická Barbora Švidraňová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Barbora Švidraňová #Príď domov

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...