Desiate dieťa v poradí? Komik Murphy sa fakt nezdá, ďalší prírastok!

Americký herec Eddie Murphy sa stal desaťnásobným otcom. So snúbenicou Paige Butcher v piatok 30. novembra privítali na svete syna.

04.12.2018 15:20
People Eddie Herec Eddie Murphy a jeho... Foto: ,
Herec Eddie Murphy a jeho partnerka Paige Butcher na archívnom zábere.
debata (2)

Chlapec dostal meno Max Charles Murphy. Pre magazín People to potvrdil hercov hovorca. Bábätko po narodení vážilo 3033 gramov a meralo 48 centimetrov. „Obaja, matka aj syn, sa majú dobre,“ uviedol hovorca.

Tridsaťdeväťročná austrálska herečka a modelka tvorí s 57-ročným komikom pár od roku 2012. Dvojica už má spolu dvojročnú dcéru Izzy Oonu, ktorá prišla na svet v máji 2016. Murphy má pritom aj ďalších osem detí z predchádzajúcich vzťahov.

Najstaršieho, 29-ročného syna Erica má s niekdajšou priateľkou Paulette McNeely. Päť detí mu porodila bývalá manželka Nicole Mitchell, s ktorou sa zosobášil v marci 1993 a rozviedol v apríli 2006. Sú to 16-ročná Bella Zahra, 18-ročná Zola Ivy, 23-ročná Shayne Audra, 28-ročná Bria a 25-ročný Miles.

Ďalšieho syna, 27-ročného Christiana, má s Tamarou Hood a je tiež otcom 11-ročnej Angel Iris, ktorú priviedla na svet anglická speváčka Mel B, známa z dievčenskej skupiny Spice Girls

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #syn #otec #Eddie Murphy #Paige Butcher

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...