Vojvodkyňa Kate sa vianočných dobrôt strániť nemusí! Je ako prútik

Vítame vás na vianočnej párty! Princ William a vojvodkyňa Kate potešili deti britských vojakov, spolu s nimi si pochutnávali aj na sladkostiach.

05.12.2018 12:00
kate Foto:
Vojvodkyňa Kate s malým hosťom počas vianočnej párty v Kensingtonskom paláci, ktorú usporiadli pre deti vojakov slúžiacich na Cypre.
debata (1)

4. decembra sa pre britský kráľovský pár oficiálne začal vianočný čas. Princ William a vojvodkyňa Kate v Kensingtonskom paláci privítali na vianočnej párty deti britských vojakov, ktorí slúžia na Cypre. Spolu s nimi si užili vianočnú párty.

Trojnásobná mama Kate zvolila dlhú sukňu značky Emilia Wickstead v hodnote 1 500 eur, k výraznej sukni zvolila krátky čierny svetrík s predným zapínaním. Vlasy si nechala rozpustené a na prste sa jej ligotal zásnubný prsteň.

Princ William a vojvodkyňa Kate (v sukni... Foto: Profimedia
vojvodkyňa Kate Princ William a vojvodkyňa Kate (v sukni Emilia Wickstead) prichádzajú na vianočnú párty do Kensingtonského paláca.

Na párty sa dvojica venovala pozvaným hosťom – dvom stovkám detí, manželiek a rodinných príslušníkov slúžiacich vojakov. Najmä deti sa v spoločnosti kráľovského páru skvelo zabávali. Kate aj William pôsobia medzi malými fanúšikmi vždy veselo a uvoľnene.

Princ William a vojvodkyňa Kate  s malým hosťom...
Princ William s malým hosťom počas vianočnej...
+4Princ William s malým hosťom počas vianočnej...

Obaja pomáhali deťom pri tvorení, v Kensingtonskom paláci boli pre ne vytvorené dielničky, v ktorých pripravovali vianočné ozdoby či darčeky. Okrem toho si pochutnávali na vianočných maškrtách, ktorým neodolala ani štíhla vojvodkyňa. Pri svojej štíhlej postavičke sa nijako obmedzovať nemusí.

Vojvodkyňa  Kate s malým hosťom počas vianočnej... Foto: SITA/AP
Kate Vojvodkyňa Kate s malým hosťom počas vianočnej párty v Kensingtonskom paláci, ktorú usporiadli pre deti vojakov slúžiacich na Cypre.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #Kensingtonský palác

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...