Drobná a Smetana v Bratislave: Vianoce na pódiu aj prvá cesta za hranice!

Speváčky Emma Drobná a Emma Smetana vyrazili pred necelým mesiacom na spoločné koncertné Emma & Emma Tour 2018. Vo štvrtok večer vystúpia v bratislavskom MMC.

06.12.2018 10:00
Emma Drobná Emma Smetana Foto: ,
Speváčky Emma Drobná a Emma Smetana vystúpia 6. decembra v bratislavskom klube MMC.
debata

Na koncerte, rovnako ako na predošlých vystúpeniach v Brne, Prahe a Plzni, predstavia skladby z albumov What I’ve done (2016) a You should know (2017), pričom každá z nich zaspieva svoje najväčšie hity v sprievode vlastnej kapely.

Drobná navyše fanúšikov a fanúšičky tentoraz možno poteší aj jednou vianočne ladenou skladbou. „Nie je to síce úplne vianočná pesnička, ale spievam v nej o čase, keď sa stretávam so svojimi najbližšími a Vianoce sú ten čas, keď som si istá, že sa s nimi všetkými stretnem. Hlavne s mojou najlepšou kamoškou. Uvidím, možno ju dám,“ zamyslela sa mladá rodáčka z Nového Mesta nad Váhom.

Video

„Ja žiadnu vianočnú pesničku nemám, ale možno niektorú pretextujem. Napríklad No fire na No Christmas. Mohli by sme urobiť aj Biela Emma & Emma Tour, ale to by zas malo konotáciu, ktorá by nám možno úplne nevyhovovala,“ zavtipkovala Smetana, ktorá sa podľa vlastných slov na bratislavský koncert teší z celého turné najviac.

„Bude to totiž s výnimkou jedného veľmi podivného Beer festu vo Viedni môj prvý koncert mimo Českú republiku, takže mám pocit, že po prvý raz vyrazím so svojou kapelou do zahraničia,“ uviedla česká interpretka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #koncert #turné #Emma Smetana #Emma Drobná

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...