DiCapriova Júlia sa blíži k 40-ke! Pôvab svojej hrdinky nestráca ani po rokoch

Koncom augusta priviedla herečka Claire Danes (39) na svet svoje druhé dieťa, ďalšieho syna.

06.12.2018 16:45
debata

Popri mamičkovských povinnostiach však stíha aj tie spoločenské. Od vymieňania plienok a prechádzok s kočíkom po New Yorku si už pár razy „odskočila“ a fotografi boli pri tom. Aj teraz sa sympatická hviezda ukázala na červenom koberci, nenechala si ujsť newyorskú premiéru filmovej novinky Mária, kráľovná škótská.

Claire Danes  na premiére filmu Mária, kráľovná... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Claire Danes Claire Danes na premiére filmu Mária, kráľovná škótska v New Yorku.

Hviezda seriálu Homeland – Zradca prišla pred objektívy celá v čiernej, ale jej pekná postavička len pár mesaicom po pôrode sa prehliadnuť nedala. Herečka je späť vo forme a do objektívov sa tak sebavedomo usmievala. Čoskoro 40-nička je oceňovanou hviezdou, ktorá napriek hollywoodskemu tlaku na večnú mladosť s vekom nebojuje zubami-nechtami. Sympatický úsmev aj jemné vrásky okolo očí či na čele k nej patria a ona sa tým nijako netají.

Držiteľka Zlatého glóbusu sa okrem spomínaného seriálu preslávila už v roku 1996 hlavnou úlohou v modernom spracovaní Rómea a Júlie, kde účinkovala po boku Leonarda DiCapria. Vtedy len 20-ročná Danes svojím nežným vzhľadom ale aj skvelým výkonom očarila fanúšikov po celom svete. A hoci roky pribúdajú aj nežnej Júlii, slávnu lásku DiCapria v nej fanúšikovia vidia stále. Hoci mieri k štyridsiatke.

Margot Robbie (vľavo) a Saoirse Ronan   na...
Jack Lowden  na premiére filmu Mária, kráľovná...
+4Margot Robbie na premiére filmu Mária, kráľovná...

Danes prežíva šťastné manželstvo po boku hereckého kolegu Hugha Dancyho (Čierny jastrab zostrelený – 2001), za ktorého sa vydala pred desiatimi rokmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rómeo a Júlia #Claire Danes

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...