Spevák kapely Kiss čelí žalobe za sexuálne obťažovanie

Basgitaristu a speváka americkej rockovej kapely Kiss Genea Simmonsa zažalovala nemenovaná žena, ktorej podľa jej slov hudobník "silno položil ruku na jej vagínu".

07.12.2018 16:00
Gene Simmons Foto: ,
Hudobník a spevák Gene Simmons z kapely Kiss.
debata

Incident sa vraj stal 6. decembra 2016 počas otvorenia jednej z jeho reštaurácií Rock & Brews, kde pracovala ako umývačka riadu. Žena uviedla, že Simmonsa nespoznala, no požiadal ju, aby sa s ním odfotila a práve v tom momente sa dotkol jej intímnych partií.

Dodala tiež, že videla, ako sa muzikant správal nevhodne aj k iným ženám, dotýkal sa ich vlasov a povedal im, aby si rozopli blúzky. Údajná obeť žiada proces s porotou a bližšie nešpecifikované odškodné. Simmons čelil podobným obvineniam aj v minulosti.

Vo štvrtok sa takisto objavila správa, podľa ktorej vo veku 92 rokov zomrela hudobníkova matka Flora Klein.

Kiss vznikli v roku 1973 v New Yorku a sú známi aj vďaka špecifickému make-upu a kostýmom. Debutovali o rok neskôr eponymným albumom, pričom odvtedy vydali ďalších 19 štúdioviek. Tá zatiaľ posledná s názvom Monster vyšla v roku 2012. Okrem toho majú na konte viacero živých nahrávok, kompilácií a 18. septembra 1978 všetci štyria pôvodní členovia vydali aj sólové albumy. Celosvetovo predali viac ako 100 miliónov kópií nahrávok. Vo formácii od jej vzniku pôsobia menovaný Gene Simmons (basgitara a spev) a Paul Stanley (gitara a spev), ktorých v súčasnosti dopĺňajú Tommy Thayer (gitara) a Eric Singer (bicie). Medzi ich najznámejšie skladby patria napríklad Rock And Roll All Nite, Shout It Out Loud, Beth, Detroit Rock City, Hard Luck Woman, Calling Dr. Love, Shock Me, I Was Made For Lovin' You, Forever či Psycho Circus, za ktorú získali v roku 1999 nomináciu na cenu Grammy. V roku 2014 ich uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kiss #sexuálne obťažovanie

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...