Srdečná a milá Meghan? Ani v najmenšom, tvrdí zamestnankyňa paláca

Maska už nedrží! Aj v tomto zmysle vyznievajú slová jednej zo zamestnankýň kráľovského paláca, o ktorých informuje magazín OK!

08.12.2018 00:00
meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan.
debata (13)

Podľa zamestnankyne neprejde deň, aby tehotná vojvodkyňa nezamestnala Harryho alebo niektorého zo zamestnancov paláca extra požadavkami. A zamestnanci sú z takéhoto správania doslova „na nervy“, uvádza OK!

„Všetci sme sa na Meghan tešili. Mysleli sme si, že je veľmi milá. Ale to rozhodne nie je, ani v najmenšom,“ citoval magazín jednu zo zamestnankýň Kensingtonského paláca. Manželka princa Harryho sa má podľa zdroja správať ako diva, ktorá si je aj vďaka tehotenstvu svojou pozíciou v kráľovskej rodine 100-percentne istá. Svoje pravé „ja“ sa tak už nebojí ukazovať, čo medzi prvými pocítili princ William a vojvodkyňa Kate.

Konflikt medzi vojvodkyňou Meghan a vojvodkyňou Kate mal nastať už počas májovej svadby, kedy sa mala Meghan na adresu princeznej Charlotte v pozícii družičky vyjadriť v nelichotivom smere – opísala ju ako nie veľmi zlatú. To dohnalo manželku pinca Williama k slzám.

Ako ďalej uvádza magazín, Meghan sa správa ako hollywoodska diva, čo nie je po vôli ani Williamovi. Navyše sa mu nepozdáva, ako sa pod jej vplyvom zmenil jeho mladší brat. „Hnevá ho správanie Meghan, ale aj to, že Harry ju v tom podporuje.“

Meghan a Kate sú podľa citovaného zdroja dve celkom odlišné osobnosti, ktoré len veľmi ťažko hľadajú prieniky. „Kate dokonca svoj tím, ktorý sa stará o jej styling poprosila, aby sa snažili jej štýl obliekania úplne odkloniť od toho, aký uprednostňuje Meghan. Aj týmto spôsobom chce poukázať na odlišnosti medzi nimi, neželá si byť s Meghan porovnávaná v žiadnom smere.“

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Meghan

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....