Moje manželstvá boli úspešné, tvrdí znovu slobodná Jennifer Aniston

Aj po rokoch kariéry v Hollywoode patrí herečka Jennifer Aniston medzi najsledovanejšie hviezdy. Len nedávno predstavila nový film, ktorý vznikol pre sieť Netflix a hovorila aj o svojom súkromí.

09.12.2018 00:00
debata (1)
Jennifer Aniston  na premiére filmu... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
jennifer Aniston Jennifer Aniston na premiére filmu "Dumplin" v Los Angeles.

Anistonovej pred časom skončilo aj druhé manželstvo. Po neúspechu po boku Brada Pitta sa jej rozpadol vzťah aj s druhým životným partnerom, hercom Justinom Therouxom. V rozhovore pre magazín Elle sa však herečka vyznala z toho, že svoje manželstvá považuje za úspešné.

„Podľa môjho osobného názoru boli obe moje manželstvá úspešné. A keď sa chýlili ku koncu, bola to voľba, ktorú sme spravili, lebo sme sa rozhodli byť šťastní. Niekedy už skrátka šťastie nedokáže fungovať v takomto manželskom nastavení,“ uviedla Aniston pre dámsky časopis.

Jennifer Aniston a Ted Sarandos na premiére...
Dolly Parton na premiére filmu  "Dumplin" v...
+5Jennifer Aniston na premiére filmu  "Dumplin" v...

Prezradila tiež, prečo sa stále ešte neupísala sociálnym sieťam, hoci mnohé jej rovesníčky sa už na siete ako Instagram či Twitter prihlásili (napríklad nedávno Julia Roberts). Podľa Anistonovej slov sa vlastne len snaží „zachovať si ten malý posvätný kúsok vlastného sveta“.

„Pokiaľ by som tu sedela a zverejňovala niečo o mojich psoch, alebo napríklad boomerangovala moju rannú kávu, len by som dávala preč ďalší kúsok seba samej. Niečoho, čo patrí len mne,“ doplnila herečka, ktorá si v novinke Dumplin zahrala matku plnoštíhlej tínedžerky, ktorá sa prihlási do súťaže krásy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Jennifer Aniston #sociálne siete

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...