Hatalová má Vianoce. Splnila si sen a teší sa na atmosféru sviatkov

Vianoce má rád azda každý z nás, pre hudobníkov sú však aj príležitosťou inou. Tak ako pre Natáliu Hatalovú.

11.12.2018 09:30
debata
Speváčka Natália Hatalová. Foto: CinemArt SK
Speváčka Natália Hatalová. Speváčka Natália Hatalová.

Niekdajšia finalistka speváckej šou Superstar tento rok na trh uviedla prvú vianočnú pesničku. Dostala veľmi jednoduchý názov – Vianoce.

„K vianočným sviatkom u mňa odjakživa neodmysliteľne patrilo aj počúvanie vianočných hitov a vždy som chcela aj vlastnú vianočnú pieseň. Tento rok považujem za veľký míľnik v mojom živote a kedy inokedy by bol najlepší čas splniť si aj tento sen,“ uviedla Natália Hatalová, ktorá k novinke už nakrútila aj videoklip.

„Vianočné piesne sú vtedy krásne, keď sú jednoduché, ale práve tou jednoduchosťou sú náročné. Pár slovami treba odovzdať čaro a posolstvo lásky. A k tomu hudbu, ktorá to celé podčiarkne. Text vznikal priebežne spolu s piesňou a vlastne úplne spontánne aj s melódiou. Niekedy je ťažké vyhnúť sa osvedčeným frázam a rýmom, pretože veľa viet a slov už bolo v rámci Vianoc vypovedaných. Ja však dúfam, že ten môj text je niečím výnimočný a hlavne je môj,“ dodala speváčka, ktorá sa teší aj na tohtoročné sviatky.

„Milujem Vianoce od malička, spájajú sa mi s detstvom, s očakávaním výnimočnej rozprávkovej atmosféry. Vianoce pre mňa znamenajú také malé pozastavenie sa v priebehu roka. Všetko tak rýchlo preletí a sú tu opäť. Ľudia sú si k sebe bližšie, rodina je pokope, špeciálna atmosféra, pečenie, varenie, stromček, polnočná omša… a veľa spomienok na tie minulé Vianoce,“ vyhlásila Hatalová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #skladba #sviatok #Natália Hatalová

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...