Jennifer Garner síce single nie je, ale jej nový vzťah nenapreduje

V októbri svetom obletela správa, že herečka Jennifer Garner nie je single.

13.12.2018 10:00
Herečka Jennifer Garner na premiére filmu... Foto: ,
Herečka Jennifer Garner na premiére filmu Peppermint.
debata

A hoci od rozchodu s Benom Affleckom mu stále bola oporou, samotou netrpela. napriek tomu, že na záberoch fotografov ju bolo vídať výlučne v spoločnosti jej detí či exmanžela.

Pred dvoma mesiacmi priniesol magazín US Weekly informáciu, že 46-ročná Garner tvorí pár so 40-ročným podnikateľom Johnom Millerom, ktorý riadi spoločnosť vlastniacu 50 reštaurácií s názvom CaliBurger.

Ako však uvádza zdroj z okolia herečky pre „Entertainment Tonight“, na vážny vzťah to medzi nimi nevyzerá. „Vzťah s Johnom Millerom sa skomplikoval od momentu, ako ho médiá odhalili. Jej tri deti, kariéra aj udalosti okolo Bena Afflecka sú pre ňu najdôležitejšie a na vážny vzťah ešte nie je pripravená,“ píše „Entertainment Tonight“.

Ako zdroj ďalej prezradil, vzťah čerstvých zaľúbencov stále trvá. „Čas s Johnom si vychutnáva, ale z jej pohľadu ide všetko prirýchlo a tak sa zľakla, lebo nechce byť sklamaná. Stále je takmer v dennom kontakte s Benom, pretože jeho abstinencia je pre ňu dôležitá a veľmi ho v tomto boji podporuje, on sa na ňu v tomto smere stále spolieha.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...