Blíži sa najlepší rok môjho života, teší sa Hailee Steinfeld

Americká herečka a speváčka Hailee Steinfeld mala zmiešané pocity z presťahovania sa do New Yorku, kde začala žiť minulý rok.

14.12.2018 00:00
Speváčka a herečka Hailee Steinfeld prišla v... Foto: ,
Speváčka a herečka Hailee Steinfeld.
debata

Rodáčka z Los Angeles to prezradila v rozhovore pre magazín Who What Wear. „Nikdy predtým som nemala príležitosť žiť sama v novom meste. Jedna časť mňa z toho trpela depresiami a druhá sa z toho zase radovala,“ povedala herečka, ktorá 11. decembra oslávila 22. narodeniny. „Ako 21-ročná som sa naučila veľa vecí sama o sebe. Teraz cítim, že sa blíži najlepší rok môjho života, cítim, že ma toho veľa čaká. Chcem ísť vpred a aj pôjdem,“ vyjadrila sa.

Hailee Steinfeld sa preslávila ako Mattie Ross vo westernovej dobrodružnej dráme Skutočná guráž (2010), kde si pod režisérskou taktovkou bratov Coenovcov zahrala po boku hviezd ako Jeff Bridges, Matt Damon alebo Josh Brolin. Snímka jej vyniesla nominácie na cenu BAFTA, Screen Actors Guild Award i Oscara. Okrem toho sa predstavila v snímkach Romeo & Juliet (2013), Love song (2013), Enderova hra (2013), 3 dni na zabitie (2014), Takmer normálne dievča (2015), Ladíme 2 (2015), Term Life (2016) alebo Ladíme 3 (2017). V roku 2015 vydala debutovú EP nahrávku Haiz.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hailee Steinfeld

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....