Pódium plné hviezd! Buckingham zaspievala s Kandráčom

Jedna múdra veta hovorí, že človek sa šťastným stáva vtedy, ak urobí šťastným niekoho druhého, povedal na pódiu Ondrej Kandráč.

13.12.2018 13:58
debata

Vianočný benefičný koncert Úsmev ako dar je v období adventu výnimočnou udalosťou aj pre známe osobnosti. "Jedna múdra veta hovorí, že človek sa šťastným stáva vtedy, ak urobí šťastným niekoho druhého. Rád som prijal pozvanie vystúpiť pre detičky z detských domovov. Viem, že ich život nie je jednoduchý a idylický. Ak však aspoň nachvíľu vyčaríme na ich tvárach úsmev a radosť, potom budeme šťastní aj my,“ povedal muzikant Ondrej Kandráč.

Ondrej Kandráč a Celeste Buckingham  počas... Foto: Úsmev ako dar
Ondrej Kandráč Ondrej Kandráč a Celeste Buckingham počas koncertu Úsmev ako dar.

O javisko sa Ondrej Kandráč podelil so Celeste Buckingham, s ktorou divákom v hľadisku predstavili pieseň Tisíc a jedna noc. K vrcholom večera patrilo vystúpenie Moniky Bagárovej s Majkom Spiritom. Večer pokračoval s Emmou Drobnou, Dominikou Mirgovou, Egom a skupinami Gladiátor, Peter Bič Project, S hudbou vesmírnou. Z moderátorov sa počas koncertu predviedli Katka Brychtová, Soňa Müllerová, Peter Marcin či Juraj Bača.

Vystúpenie Moniky Bagárovej s  Majkom Spiritom... Foto: Úsmev ako dar
Monika Bagárová Vystúpenie Moniky Bagárovej s Majkom Spiritom počas koncertu Úsmev ako dar.

Prostredníctvom Vianočného benefičného koncertu sa snaží Úsmev ako dar vniesť do životov detí z detských domovov, ale i krízových centier a náhradných rodín hlavne pocit spolupatričnosti, tento rok združenie zorganizovalo už 36. ročník.

Skupina S hudbou vesmírnou počas koncertu Úsmev...
Peter Bič Project počas koncertu Úsmev ako dar.
+4Soňa Müllerová a Peter Marcin  počas koncertu...

Úsmev ako dar môžete podporiť tým, že si pozriete Vianočný benefičný koncert na Štedrý deň na Jednotke o 11:55 hod., ale aj zaslaním esemesky v tvare DMS_USMEV na číslo 877.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #Úsmev ako dar #Ondrej Kandráč

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...