Aká sympatická hnedovláska! Michala Davida s manželkou často nevídať

S manželkou Marcelou, niekdajšou športovkyňou, žije spevák a skladateľ vyše 30 rokov.

19.12.2018 00:00
debata (2)

Michal David sa v spoločnosti s manželkou Marcelou často neukazuje. Tento raz však urobili výnimku a ruka vruke zavítali na vianočné charitatívne podujatie La Sophia, ktoré už dvanásty rok organizuje speváčka a herečka Yvetta Blanarovičová a výťažok torého putuje na pomoc opusteným deťom.

Michal David  s manželkou Marcelou  na... Foto: Profimedia
Michal David Michal David s manželkou Marcelou na vianočnom charitatívnom podujatí La Sophia v Prahe.

Oblečení obaja v čiernom sa spoločne usmievali do objektívov prítomných fotografov, pričom pri pohľade na sympatický pár okamžite udrie do očí ich výškový rozdiel. Spevákova manželka Marcela, niekdajšia tenistka, je od neho o hlavu vyššia.

Manželia sa spoznali v roku 1984, pred oltár sa postavili o tri roky neskôr na pražskom Vyšehrade. V manželstve tak žijú už vyše 30 rokov.

Michal David má za sebou aktuálne turné po slovenských mestách s názvom Mejdan Roku, v rámci ktorého sa predviedol v troch mestách – v Bratisalve, Žiline a Košiciach. Na pódiu ho sprevádzal herec známy najnä z filmov ako Vítr v kapse či Kamarát do dažďa, Sagvan Tofi. "Sagvana poznám od svojich mladíckych rokov, keď sme natáčali film Vítr v kapse. Zoznámili sme sa pri pesničke Non stop a odvtedy sme kamaráti a spolupracujeme. Urobili sme spolu množstvo pesničiek a po rokoch sme sa k sebe opäť vrátili, keďže Sagvan napísal scenár a vyprodukoval muzikál Děti ráje,“ opísal 58-ročný Michal David.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #manželka #Yvetta Blanarovičová #Michal David

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...