Naozaj má Shakira po 40-ke? Postavičku študentky predviedla v šortkách

Kto mal šťastie, mohol priamo na ulici v Barcelone zahliadnuť slávnu partnerku Gerarda Piquého.

20.12.2018 00:00
debata (4)

Ak speváčku Shakiru zachytia na ulici paparazzi, zvyčajte má na sebe šortky. A inak to nebolo ani pred pár dňami, keď slávnu Kolumbijčanku zachytili objektívy na ulici v Barcelone, ako sa ponáhľa do pristaveného auta.

Kolumbijská speváčka Shakira na ulici v... Foto: Profimedia
Shakira Kolumbijská speváčka Shakira na ulici v Barcelone.

41-ročná hviezda pódií sa stále chváli postavičkou tínedžerky. Krivky ako lusk predvádza na svojich koncertoch aj na červených kobercoch. A rovnako to robí aj na ulici. Kratučké šortky, voľné tričko a ružové tenisky – tak vyzeral jej voľnočasový outfit, v ktorom sa ukázala na barcelonskej ulici. Svoju blond kučeravú hrivu si nechala speváčka rozpustenú.

Len pred pár dňami svetom obletela nepríjemná správa, že partnerka futbalistu Gerarda Piquého dlhuje na daniach – poriadne mastnú sumu. Španielski prokurátori obvinili kolumbijskú speváčku Shakiru z daňových únikov, pričom tvrdia, že v rokoch 2012 až 2014 nezaplatila na daniach viac ako 14,5 milióna eur.

Dvojica Shakira – Piqué sa usadila práve v Barcelone, kde vychovávajú svojich dvoch synov – Milana a mladšieho Sashu. Pár tvoria od roku 2011.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #barcelona #Shakira

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...