Divoká hriva hviezdy z Aquamana? Nezbaví sa jej, lebo nechce stratiť ženu!

Od minulého štvrtka môžu diváci vidieť herca Jasona Momou ako Aquamana. Aj v tejto úlohe využil svoje dlhé kadere. Dôvod, prečo ich stále nosí, je však zaujímavý.

20.12.2018 00:00
Herec Jason Momoa na premiére filmu Aquaman v... Foto: ,
Herec Jason Momoa na premiére filmu Aquaman v Los Angeles.
debata

Rodák z Havaja prezradil pre Daily Telegraph, že si dlhé vlasy neplánuje nikdy ostrihať. „Moja manželka (pozn. red.: Lisa Bonet) by ma opustila, ak by som to spravil, takže si ich jednoducho strihať nebudem,“ uviedol s humorom Momoa pre portál novín.

Potom už vážnejšie priznal, že dôvodom je aj filmová rola spomenutého vládcu morí. Momoa by sa totiž po úspechu snímky, v ktorej po jeho boku hrá napríklad Amber Heard či Patrick Wilson, mal objaviť aj v pokračovaní.

„Nejakú chvíľu ešte toho týpka budem hrať a nechce sa mi nosiť parochňu. Takže si nechám tieto vlasy,“ dodal 39-ročný urastený herec, ktorý na nedávnej premiére filmu v Los Angeles zaujal médiá aj rituálnym tancom haka priamo na červenom koberci.

Herec Jason Momoa s manželkou Lisou Bonetovou,... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Jason Momoa s manželkou Lisou Bonetovou, mamou Coni Momoa a dvoma deťmi Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa a Lola Iolani Momoa. Herec Jason Momoa s manželkou Lisou Bonetovou, mamou Coni Momoa a dvoma deťmi Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa a Lola Iolani Momoa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #manželka #Jason Momoa #strihanie

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...