Čerstvý ženáč MC Erik predstavuje nový klip! Meškal s ním kvôli svadbe

Hviezda 90-tych rokov, Erik Aresta, ktorého fanúšikovia poznajú ako MC Erika, sa v septembri postavil pred oltár. Jeho vyvolenou sa stala 26-ročná dídžejka Veronika.

20.12.2018 16:10
MC Erik, Erik Aresta Foto:
MC Erik s Ivanou Poláčkovou v klipe ku skladbe "Is This Love".
debata (1)

Výnimočný rok sa 47-ročný interpret rozhodol zakončiť novinkou, skladbou „Is This Love“, ktorá vznikla v spolupráci s Ivanou Poláčkovou, ku ktorej vznikol aj videoklip.

"Klip sme síce točili už v lete, ale finálnu postprodukciu sme dokončili až teraz. Hneď po natočení klipu sme sa sťahovali, potom pripravovali svadbu a svadobnú cestu a popri tom všetkom ešte bežná pracovná hektika,“ vysvetlil zdržanie producent a DJ a dodal: "Nášmu kameramanovi vykradli auto a zobrali mu fototechniku. Síce sa to priamo nedotklo záberov do nášho videoklipu, ale riešenie tejto situácie spôsobilo ďalšie zdržanie.“ MC Erikovi sa do videoklipu podarilo dostať aj svoju záľubu v kvalitných a rýchlych autách, keď špeciálnu úlohu dostala americká klasika Mustang.

MC Erik pravidelne pôsobí ako DJ v rôznych kluboch v Čechách a občas ako hosť aj na Slovensku. S Ivanou Poláčkovou pravidelne prezentuje svoje najväčšie hity na akciách zameraných na 90. roky. V tomto roku sa predstavili aj na podujatí 90’s Explosion v Prahe, kde ich vystúpenie videlo 17 000 divákov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #MC Erik

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...