Simona Kollárová je nová televízna princezná! Ona nedá dopustiť na Popolušku

Slovenská herečka Simona Kollárová sa teší, že môže na Vianoce obdarovať svojich najbližších.

23.12.2018 13:00
debata (3)

„Na prvom mieste je pre mňa na Vianoce síce vždy to, že môžem byť s rodinou, no darčeky dávam veľmi rada. Rada obdarúvam ľudí a pozerám sa, ako reagujú na to, čo som si pre nich pripravila," povedala.

Richard Autner a Simona Kollárová v novej... Foto: RTVS
Simona Kollárová Richard Autner a Simona Kollárová v novej rozprávke RTVS - Vianočné želanie.

Darčeky pritom vyberá vždy na mieru. „Vždy ich riešim individuálne na človeka, ktorého chcem obdarovať. Viem, kto má čo rád a ku ktorým veciam kto inklinuje a tomu sa snažím prispôsobiť, aby som dotyčného potešila,“ uviedla.

Vianočný čas obľubovala podľa vlastných slov už odmalička. "My sme mali vždy pekné Vianoce. Nech sa dialo čokoľvek, Vianoce sme si vždy zachovali také, aké majú byť a nikdy som počas nich ani ako dieťa, ani neskôr nepociťovala, že by boli nejaké problémy,“ poznamenala herečka, ktorá chce sviatočné dni vyplniť najmä poriadnym oddychom. „Konečne si oddýchnem a užijem si domácu pohodu, lebo počas roka mám veľmi veľa školy. A teším sa aj na rozprávky. Taká Popoluška sa stala súčasťou mojich Vianoc už v detstve a každý rok k nim patrí,“ dodala.

Slovenská herečka Simona Kollárová sa už na Vianoce predvedie ako princezná v rozprávke Vianočné želanie režiséra Petra Bebjaka.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Simona Kollárová #Vianočné želanie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...