Aj Lopez má (ne)podarené momentky! Aha, slávny zadok nabral centimetre

Speváčku a herečku Jennifer Lopez zvyčajne médiá vychvaľujú do nebies za to, ako úžasne a priam dokonalo vyzerá za každých okolností. Dobrá správa, aj ona má "horšie" chvíľky.

21.12.2018 12:40
debata
Herečka a speváčka Jennifer Lopez počas... Foto: Profimedia
Herečka a speváčka Jennifer Lopez počas návštevy Barneys New York. Herečka a speváčka Jennifer Lopez počas návštevy Barneys New York.

V tomto prípade je však celkom jasné, že ide najmä o nepodarenú momentku paparazzov, ktorí dvojnásobnú mamu a latino-divu prenasledujú na každom kroku. Nebolo to inak ani v New Yorku.

Hudobná diva, ktorá momentálne prichádza do kín po celom svete s novinkou Nová šanca, sa vybrala na nákupy do obchodného domu Barneys a dotieraví reportéri ju zachytili vo chvíľach, keď kráčala do schodov vo voľných kašmírových teplákoch púdrovej farby.

Práve to však nebola ideálna voľba – strih, farba, ale aj uhol, ako Lopezovú odfotili, jej prihral niekoľko centimetrov navyše v obvode a opticky to vyzeralo, že slávny tvarovaný zadoček nabral celkom slušné rozmery.

Herečka a speváčka Jennifer Lopez na... Foto: SITA/AP, Rebecca Cabage
Herečka a speváčka Jennifer Lopez na promozábere k filmu Nová šanca. Herečka a speváčka Jennifer Lopez na promozábere k filmu Nová šanca.

Ďalšie zábery z ulice však už ukazujú, že ide naozaj len o optickú ilúziu a momentku. Konieckoncov, takých má každý z nás určite zopár. V prípade Lopezovej je pomer aj tak väčšinou „nevyrovnaný“ – na jednu nepodarenú fotku stovky takých, kde vyzerá skrátka skvelo…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #paparazzi #zadok #pozadie #momentka #optická ilúzia

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....