Nahá Meghan, Saganov rozchod aj missky - na toto ste v 2018 klikali najviac!

So záverom roka sa blíži aj bilancovanie. Nechceme ho obísť ani my. Počas uplynulého roka ste navštevovali našu rubriku a čítali či klikali ostošesť. Čo vás zaujalo úplne najviac?

21.12.2018 15:00
debata
Katarína Saganová lákala čitateľov najviac. Foto: Ľuboš Pilc, Pravda
Katarína Saganová na zábere z roku 2015. Katarína Saganová lákala čitateľov najviac.

Zdá sa, že prím v roku 2018 vzali do svojich rúk členky britskej kráľovskej rodiny. Pozornosť stále púta vojvodkyňa Kate, ale veľký vzrast záujmu sme zaznamenali o vojvodkyňu Meghan – kedysi herečku Meghan Markleovú, ktorá sa v máji vydala za princa Harryho.

Zaujímavosťou však je, že do TOP 10 najčítannejších článkov v rubrike Koktail sa neprepracoval ten „svadobný“. Ťahákom bola správa o úniku nahých záberov vojvodkyne Meghan, ale tiež napríklad o „súboji štýlu“ oboch vojvodkýň počas tradičných osláv vo Veľkej Británii, kde sa rodina zhromažďuje na balkóne Buckinghamského paláca a zdraví poddaných. Pastelová garderóba Meghan aj Kate zlákala niekoľko desiatok tisíc našich čitateľov.

Na najvyššej priečke v roku 2018 sa však usadila domáca krása. Vôbec najčítannejší text roka je totiž o finalistkách súťaže krásy Miss Slovensko 2018. Ďalšia dva potom patria kauze roka, o ktorú sme sa delili s rubrikou Šport – rozchod cyklistu Petra Sagana s manželkou Katarínou.

Veľkým lákadlom pre čitateľov je stále aj móda – zaujímala najviac tá počas vyhlásenia cien OTO, ale tiež atmosféra a móda hostí na Plese v opere, ktorý sa konal začiatkom januára. A svoj dielik „slávy“ si v roku 2018 uchmatla aj moderátorka Jasmina Alagič, ktorá sa dala dokopy s raperom Rytmusom.

Aj tu nastal paradox, že medzi desiatku najčítannejších sa nedostal žiaden z textov o Jasmine a známom raperovi, ale správa o tom, čo si Alagič myslí o Dare Rolins, Rytmusovej bývalej.

Súboj pastelových vojvodkýň - vľavo Kate,... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Kate, vojvodkyňa z Cambridge, vpravo jej švagriná Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu. Súboj pastelových vojvodkýň - vľavo Kate, vojvodkyňa z Cambridge, vpravo jej švagriná Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #anketa #Miss Slovensko #Ples v opere #OTO #prehľad #Jasmína Alagič #Katarína Saganová #vojvodkyňa Meghan #najčítannejšie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...