Ku komédii ju to ťahalo vždy. Pri Jimovi Carreym sa Mannovej splnil sen!

Herečku Leslie Mannovú poznajú aj slovenskí diváci z amerických komédií. Tento žáner si vybrala už počas štúdií herectva, ľahké to však nebolo.

22.12.2018 15:40
Leslie Mann Foto: ,
Herečka Leslie Mann na premiére filmu Welcome to Marwen.
debata

Hviezda to prezradila v rozhovore pre magazín New Beauty, ktorému priznala, že vodítkom pre ňu bol smiech ľudí okolo.

„Pamätám si, že som bola na hodine herectva po tom, ako som sa presťahovala do Los Angeles a pár ľudí okolo sa začalo smiať na tom, čo robím. To isté sa stalo počas kastingov. Smiali sa aj vtedy, keď som neočakávala, že sa budú a že robím niečo vtipné,“ komentovala Mann.

Zlomom bolo pre ňu účinkovanie vo filme The Cable Guy. „Odrazu som bola obklopená ľuďmi, s ktorými sme mali niečo spoločné. Komici boli pre mňa vždy zaujímaví a odrazu som mala pocit, že sme spriaznení. Ocitla som sa v spoločnosti Jima Carreyho, Matthewa Brodericka či Bena Stillera a, samozrejme, Judda (pozn. red.: režisér Judd Apatow, dnes manžel Mannovej). Bolo to ako splnený sen,“ dodala 46-ročná hviezda, ktorá je aj dvojnásobnou mamou.

Aktuálne môžu diváci vidieť Mannovú v snímke Welcome to Marwen od režiséra Roberta Zemeckisa. Po jej boku si zahrali hviezdy ako Steve Carell, Gwendoline Christie či Diane Kruger.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #minulosť #komédia #Leslie Mann #žáner #Judd Apatow

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...