Tajne zamilovaná do Keanu Reevesa? Sandra Bullock to povedala otvorene

Dnes už to môže povedať nahlas. Na niekdajšieho filmového kolegu mala Keanu Reevesa mala herečka Sandra Bullock slabosť. Prezradila to v televíznej talk-šou.

22.12.2018 13:00
debata
Herečka Sandra Bullock prišla na premiéru filmu... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Sandra Bullock prišla na premiéru filmu Bird Box v šatách Martin Grant. Herečka Sandra Bullock prišla na premiéru filmu Bird Box v šatách Martin Grant.

Dnes 54-ročná hviezda si s Reevesom zahrala v populárnom akčnom filme Nebezpečná rýchlosť. „Bolo pre mňa fakt náročné zostať vážna a seriózna,“ priznala sa Bullock moderátorke Ellen DeGeneresovej. „Pozrel by sa na mňa a ja som sa zostala nervózne usmievať,“ pokračovala vážne.

Zároveň v televíznom štúdiu prezradila, aký milý bol k nej herecký kolega, keď nakrúcali spomenutý film a mali pred sebou niekoľko náročných akčných scén.

„Moje šaty sa nejakým spôsobom neustále dvíhali hore. Tak som mu povedala, nech už urobíš čokoľvek, len ich udrž dolu. Celú tú kaskadérsku scénu na to myslel, bolo to strašne zlaté,“ komentovala Sandra Bullock.

S Reevesom sú dodnes priatelia, ale v televíznej šou tiež držiteľka Oscara prezradila, že nikdy spolu nerandili. „Bolo na mne niečo, čo sa mu nepáčilo. Preto to nikdy neviedlo k randeniu,“ poznamenala Bullock, ktorá nedávno predstavila novinku Bird Box.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #film #nakrúcanie #Sandra Bullock #náklonnosť #Keanu Reeves

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...