Ups! Vianočný pozdrav Meghan a Harryho vyzerá ako pozvánka na jej svadbu s ex

Tento rok rozposielali vianočné pozdravy aj čerství manželia - vojvodkyňa Meghan a princ Harry.

22.12.2018 00:00
debata (2)

Zvolili čierno-biely záber, na ktorom stoja chrbtom k objektívu. Podobný motív sa tehotnej Meghan však zapáčili už aj predtým.

Romantický záber 37-ročnej Meghan a 34-ročného Harryho fotografa Chrisa Allertona sa dostal do všetkých médií. Na vianočný pozdrav dvojica použila práve tento, doposiaľ nepublikovaný záber z ich májovej svadby – a bol naozaj romantický.

Na snímke fotografa Chrisa Allertona britský... Foto: TASR/AP, Chris Allerton
Meghan, Harry Na snímke fotografa Chrisa Allertona britský princ Harry a vojvodkyňa zo Sussexu Meghan sledujú ohňostroj počas svojej svadby vo Windsore. Fotografia je oficiálnym rodinným vianočným pozdravom.

Ale o pár dní potom, ako Kensingtonský palác tento záber publikoval vyšlo na povrch, že až taký originálny nápad to nebol. V podobnom duchu sa totiž niesla aj pozvánka na Meghaninu prvú svadbu v roku 2011, kedy si brala vtedajšieho partnera, producenta Trevora Engelsona (42).

Keď sa pozvánka objavila na internete, okamžite vzbudila záujem a ľudia ju začali komentovať. Podobnosť medzi oboma fotografiami je podľa nich nespochybniteľná, priam bije do očí.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Vianoce #vojvodkyňa Meghan

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...