Misska Grecová má za sebou parádny rok. Plány do ďalšieho už jasné!

Dominika Grecová sa len pred niekoľkými dňami vrátila z čínskeho mesta San-ja, kde na svetovej súťaži Miss World reprezentovala Slovensko.

24.12.2018 01:56
Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová. Foto:
Miss Slovensko 2018 Dominika Grecová.
debata

Po hektickom roku plánuje vianočné sviatky stráviť doma v Humennom. „Vianoce sú pre mňa najkrajším obdobím v roku. Tieto krásne náboženské sviatky nám poskytujú priestor na čas strávený v kruhu najbližšej rodiny a priateľov. Po náročnom období, ktoré bolo spojené so súťažou Miss World, sa veľmi teším na stretnutie so svojimi najbližšími. Naozaj porekadlo „Všade dobre, doma najlepšie“ vystihuje moje tohtoročné uponáhľané obdobie,” prezradila v rozhovore.

Ako ďalej uviedla, hoci by rada kupovala darčeky priebežne, vždy jej to vyjde až na poslednú chvíľu. Čo sa týka štedrovečerného menu a zvykov, sú veľmi tradičné a klasické. „Ráno začneme s prípravou štedrovečerného jedla a so zdobením vianočného stromčeka. Zvykom je návšteva kostola a prinesenie betlehemského svetla na štedrovečerný stôl, na ktorom nesmie pri večeri chýbať vianočná kapustnica, ryba, zemiakový šalát a opekance s makom,” opísala Grecová.

Detaily silvestrovskej oslavy zatiaľ naplánované nemá, rada by ale príchod nového roka strávila v kruhu priateľov. Čo sa týka novoročných predsavzatí, tie si Dominika Grecová nedáva. „Môj život a životný rytmus sa tohto roku výrazne zmenil a tak si nič neplánujem a nechám sa prekvapiť, čo mi rok 2019 prinesie,” objasnila svoje rozhodnutie.

Na rok 2018 má len tie najkrajšie spomienky. Vďaka výhre v súťaži Miss Slovensko prežila množstvo nezabudnuteľných zážitkov a spoznala nových ľudí. A aké má tohtoročná víťazka súťaže krásy plány na rok 2019?

„V novom roku budem súčasťou súťaže Miss Slovensko, ale už v inej úlohe. Nebude to už také stresujúce, nebudem súťažiť, ale budem sa snažiť podporiť a odovzdať skúsenosti súťažiacim dievčatám. Na všetky sa už teraz teším a chcem pripomenúť, že kto chce vyhrať, musí sa prihlásiť!“

debata chyba
Viac na túto tému: #návrat #krajina #Dominika Grecová

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...