Lego a horský bicykel, Skoncovej spomienky na Vianoce sú živé dodnes

Modelka a moderátorka Soňa Skoncová oslavuje Vianoce tradične, s rodinou doma v Prievidzi.

24.12.2018 09:00
Soňa Skoncová. Foto:
Soňa Skoncová.
debata

„Vianoce sú pre mňa obrovský relax a chvíle, ktoré strávim v kruhu svojej rodiny, keďže sa poriadne po celý rok nevidíme. Nesmierne sa teším na toto obdobie,“ podelila sa o svoje plány.

Hoci má rada všetky Vianoce, najradšej spomína na tie, keď bola ešte dieťa. „Spomínam si na darčeky, ktoré mi urobili najväčšiu radosť. Bola to stavebnica lego, ktorú som dostala asi ako päťročná a hrávala som sa s ňou roky, ešte aj v období, keď sa narodila moja sestra, ktorá je odo mňa o 10 rokov mladšia. Tým druhým darčekom bol horský bicykel. Spomínam si živo, ako mi ho rodičia schovávali v pivnici,” rozrozprávala sa sympatická moderátorka.

Čo sa darčekov týka, snaží sa ich kupovať postupne. „Naučila som si naozaj dobre premyslieť, čo by si každý člen rodiny prial. Keď už viete čo, vždy je to lepšia voľba, ako sa túlať preplnenými obchodmi a kúpiť zbytočnosti. V poslednej dobe nakupujem online. Je to bez starostí a naozaj v kľude,” priznala Skoncová.

Podobne ako vo väčšine slovenských domácností, ani v rodine Sone Skoncovej na Štedrý deň nesmú chýbať na stole oblátky či kapustnica. „Začíname oblátkami, pupačkami s makom, prerezaním jablka či hádzaním orechov do rohov. Samozrejme, nesmú chýbať ani šupiny z kapra pod obrusom, kapustnica a ryba so šalátom. Najnovšie už robievame jeho diétnejšiu a najmä zdravšiu verziu, keď namiesto zemiakov a majonézy dávame zeler a jogurt. Je to výborné a veľmi chutné,” prezradila ďalej v rozhovore.

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Vianoce #darčeky #Soňa Skoncová

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...