Žiadne darčeky, Ďurica už najkrajší dostal predčasne... viete, aký?

Slovenský spevák a hudobník Adam Ďurica zažije prvé Vianoce so synom Timotejom.

24.12.2018 10:55
Adam Ďurica Foto:
Spevák Adam Ďurica.
debata (1)

„Prvý raz budú Vianoce u nás rozšírené, naberie to grády, nová verzia rodiny. Strašne sa z toho teším, Timo je pre mňa najkrajší darček vôbec, doteraz tomu ani nerozumiem, takže sme sa s manželkou dohodli, že si už žiadne darčeky pod stromček nedávame. Najväčší dar pre nás bude, že si budeme môcť vychutnať Vianoce v trojici,“ poznamenal v rozhovore.

Na Štedrý večer populárny hudobník určite nevynechá premiéru novej rozprávky RTVS Vianočné želanie, ku ktorej spolu so Simou Martausovou nahrali novú verziu skladby Holubička so symfonickým orchestrom.

„Tá rozprávka je podľa mňa úžasná, sú v nej krásne zábery. Ja celkovo milujem rozprávky a k Vianociam rozprávky patria," konštatoval Ďurica.

"Aj taký Mrázik, všetky tie vianočné rozprávky sú krásne a dobré a nesú vždy nejaké posolstvo. Ešte aj ten Sám doma nesie v sebe dôležitý odkaz. Je síce sám a robí tam celý čas zle tým zlodejom, no vlastne je to o dobre, láske a rodine a to je podstatné. Alebo takí Griswoldovci. Cestujú po svete a potom majú Vianoce. Nič im nevyjde, ale rodina drží pokope…,“ vymenoval Ďurica.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #syn #Vianoce #rozprávky #Adam Ďurica

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...