Žbirka: Dnes ma už nikto nenahovorí, aby som počas Vianoc hral

Slovenský spevák Miro Žbirka trávi sviatky so svojimi najbližšími.

25.12.2018 15:00
Miro Žbirka Foto: ,
Miro Žbirka nahral svoj štrnásty album, Double Album.
debata (7)

„Robím to, čo všetci ostatní. V posledných rokoch sa mi darí si to zorganizovať tak, aby sme boli počas sviatkov doma, čo sa mi v minulosti nie vždy podarilo. Dnes ma už nikto nenahovorí na to, aby som počas vianočných sviatkov hral. A ani medzi sviatkami či na Silvestra. Tento čas patrí rodine a tak to je u nás aj tento rok. Už niekoľko mesiacov som sa na to tešil,” uviedol známy umelec v rozhovore.

„Samozrejme, že nás baví cestovať, hrať a koncertovať, ale potom si zas veľmi radi užijeme to, že vypneme, je to iba o Vianociach a vychutnávame si, že sme doma…Teraz sme mali taký rušný rok, že nám aj s Katkou dobre padne minimálne na dva týždne sa vzdialiť zo šoubiznisu. Pre nás je najvzácnejšie byť cez sviatky doma s rodinou,” poznamenal.

Po Vianociach spevák plánuje i cestu do Londýna. „Pôjdeme pozrieť strýka Davea, dáme si s ním pivo v jeho obľúbenom pube a stretneme sa na večeri s autorkou obalu Double Albumu, českou výtvarníčkou Mílou Fürstovou, ktorá tam žije. Na Silvestra už radšej budeme doma, lebo v Londýne je na konci roka vždy veľmi rušno… Všetko tam hlasno búcha a aj keď je to zážitok, rád sa tomu vyhnem,” uzavrel Žbirka.

Popri oddychu začína už pripravovať aj na dva veľké budúcoročné koncerty, na ktorých predstaví čerstvú štúdiovku a oslávi spolu s fanúšikmi 40 rokov na hudobnej scéne.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Vianoce #sviatky #Miroslav Žbirka

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...