Nezhody medzi švagrinami? Kate a Meghan vyrazili do kostola s úsmevom!

Klebetám sa asi nedá zabrániť. Oba slávne páry z kráľovskej rodiny však robia všetko preto, aby s nimi médiá aj verejnosť skoncovali.

26.12.2018 16:08
debata
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej švagriná vojvodkyňa Meghan zo Sussexu prichádzajú na vianočnú bohoslužbu v Sandrighame. Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej švagriná vojvodkyňa Meghan zo Sussexu prichádzajú na vianočnú bohoslužbu v Sandrighame.

V utorok sa princovia William a Harry s manželkami Kate a Meghan zúčastnili na slávnostnej vianočnej bohoslužbe. Do kostola sa vybrali spoločne bok po boku a neustále rozdávali úsmevy naookolo.

Matka troch detí Kate si obliekla vínový kabát, ktorý doplnil klobúk rovnakej farby. Jej švagriná Meghan sa zase nahodila do tmavej kreácie od Victorie Beckhamovej. V jemne elastických šatách sa jej obkresľovalo tehotenské bruško.

Princ Harry a jeho manželka - vojvodkyňa Meghan...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge (vľavo) a jej...
+4Princ William a jeho manželka - vojvodkyňa Kate...

Všetci štyria členovia britskej kráľovskej rodiny kráčali do kostola svätej Márie Magdalény, ktorý je súčasťou usadlosti Sandrigham – obľúbeného miesta vianočných sviatkov kráľovnej Alžbety II. Hoci sa v posledných mesiacoch množili fámy o vzájomnej nevraživosti medzi švagrinami, ktoré podporil fakt, že Vianoce chcel každý pár tráviť na inom mieste, cestou na bohoslužbu vyzerali obe dámy spokojne a usmievali sa či navzájom si vymieňali poznámky.

Zľava: Vojvodkyňa Kate z Cambridge, jej... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Zľava: Vojvodkyňa Kate z Cambridge, jej švagriná vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a princ Harry prichádzajú na vianočnú bohoslužbu v Sandrighame. Zľava: Vojvodkyňa Kate z Cambridge, jej švagriná vojvodkyňa Meghan zo Sussexu a princ Harry prichádzajú na vianočnú bohoslužbu v Sandrighame.

Stará mama princov Harryho a Williama sa v utorok tiež prihovorila svojim poddaným v rámci tradičného vianočného prejavu. Zavtipkovala si, že tohtoročné udalosti z nej urobili „veľmi vyťaženú babičku“.

„Bol to veľmi rušný rok pre moju rodinu, s dvoma svadbami a dvoma novorodenými deťmi a ďalšie dieťa čakáme skoro,“ uviedla panovníčka, ktorá tiež nechýbala na bohoslužbe v Sandrighame. Na omšu však neprišiel jej manžel Philip a ani nevesta Camilla, manželka jej najstaršieho syna Charlesa. Dôvodom údajne bolo, že sa zotavovala po chrípke.

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #kráľovská rodina #Vianoce #klebety #nezhody #vojvodkyňa Meghan #bohoslužba

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...