Martausová a Ďurica na Silvestra nemajú žiadne plány

Slovenská speváčka Sima Martausová a spevák Adam Ďurica na Silvestra zatiaľ nič neplánujú.

28.12.2018 14:19
Sima Martausová Foto: ,
Speváčka Sima Martausová.
debata (4)

„Ak sa niečo vyskytne, pôjdem niekam s partiou, ale nemám žiadny plán. A ak sa niekto ozve, možno pôjdem niekam aj pracovne, nie som proti tomu,“ povedala v rozhovore Martausová.

„Ja na Silvestra nemám nič. Teda, kebyže niečo mám, snáď by som o tom vedel a neviem o ničom,“ zavtipkoval Ďurica. „Tentoraz bude teda Silvester oddychový, som za to vďačný,“ poznamenal spevák, ktorý však hneď od začiatku nového roka plánuje s kapelou pilne skúšať akustický program. „Budeme sa pripravovať na nové akustické koncerty, to bude v mojom prípade pre zimu také príznačné. Zima bude v znamení akustických koncertov,“ prezradil.

Interpreti, ktorých nedávno spojila spolupráca na singli Holubička, si podľa vlastných slov do nového roka nič špeciálne neželajú. „Ja som práveže taká vďačná za to, čo bolo, za celý tento rok som vďačná a ďakujem aj za to, že som zdravá, že mám dobrých ľudí okolo seba a môžem robiť, čo ma baví. Takže ja si nič viac neželám, skôr ďakujem za to, čo mám,“ zhrnula za seba Martausová.

„Ja sa zas teším. Teším sa z Tima, teším sa zo spolupráce na rozprávke Vianočné želanie, teším sa, že sa nám všetko podarilo a dúfam, že sa bude dariť aj naďalej,“ uzavrel Ďurica.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Silvester #Sima Martausová #Adam Ďurica

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...