Aby sme boli zdraví - fyzicky aj duševne, želá si Judit Bárdos do 2019

Slovenská herečka Judit Bárdos bude na Silvestra s partiou kamarátov.

30.12.2018 08:00
Judit Bárdos Foto: ,
Slovenská herečka Judit Bárdos.
debata

„Ešte neviem, kam pôjdeme, nemáme žiadny plán, budeme improvizovať. V nedeľu ešte hrám, takže ani nemôžem ísť ďaleko,“ povedala v rozhovore.

Herečka sa v nedeľu opäť predstaví na doskách Jókaiho divadla v Komárne v rozprávke Povala režiséra Lászla Méhesa. V inscenácii, ktorá mala premiéru 7. decembra, stvárňuje dievča Süni, ktoré vidí duchov.

„Nie je to nič strašidelné, tí duchovia sú vlastne postavy z rozprávok, ktoré zabudli na povale. A Süni ich vidí, pretože je dobrým človekom. Tých duchov totiž vidia iba dobrí ľudia. Je to veľmi pekné. Pôvodný maďarský muzikál,“ priblížila Bárdos, ktorá podľa vlastných slov sama na duchov verí. „Verím, že existujú, ale nie som na nich nejako extra senzitívna. Necítim ich v priestore ako niektorí iní ľudia, takúto schopnosť som ešte v sebe neobjavila,“ povedala.

Do nového roka si podľa vlastných slov želá najmä zdravie. „Aby sme boli zdraví – fyzicky aj duševne, to je asi najdôležitejšie. A keď už budeme zdraví, tak aby sme si navzájom neubližovali a mali sa radi. A ak nie radi, aby sme sa aspoň rešpektovali,“ vyslovila sa.

debata chyba
Viac na túto tému: #Judit Bárdos #Silvester #kamaráti

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...