Miko Hladký: Veľa skupín po nás prišlo a odišlo, my sme stále tu!

Slovenský spevák Miko Hladký bude vítať Nový rok 2019 s priateľmi na chate.

31.12.2018 09:30
KONCERT: Spevák Miko Hladký z formácie Gladiator. Foto: ,
Spevák Miko Hladký z formácie Gladiator.
debata (2)

„Silvestre mávame zvyčajne pracovné, ale tentoraz sme si dali prestávku. Budeme s priateľmi na chate a bude to len o zábave a o pohode, takže sa teším,“ povedal.

V novom roku ho čaká celkom veľa práce, Gladiator totiž oslávi 30 rokov na hudobnej scéne. „Chceme si to jubileum určite nejako pripomenúť, či už koncertom, alebo možno celým turné, na ktorom predstavíme aj nový album a spolu s fanúšikmi si trošku zabilancujeme,“ priblížil známy rodák z Nitry, podľa ktorého za dlhé roky na scéne zažili ako kapela veľmi veľa pekného.

„Mám z toho jubilea dobrý pocit. Vôbec mi to nepríde, že je to už 30 rokov, niektoré udalosti zo začiatku našej hudobnej cesty si pamätám ako dnes, a keď sa tak obzriem, vidím samé pekné veci. My sme tuším taká nehynúca kapela. Veľa skupín po nás prišlo a odišlo zo scény, a my sme stále tu. Zažili sme aj rôzne hudobné trendy a napriek tomu, že sme si vždy tak nejako šli svojou cestou, stále hráme a tvoríme,“ poznamenal Hladký, ktorý bude mať v novom roku o zábavu skutočne postarané.

Nezamestná ho totiž len príprava spomínaných koncertov, ale aj šteniatko nemeckej dogy, ktoré mu už nejakú chvíľu robí spoločnosť. „To je popri kapele a dcérke taká moja ďalšia priorita. Chcel by som ho časom brávať so sebou aj na koncerty, ale ešte je malinký a je zima, takže sa ho snažím držať čo najviac v teple. Je perfektný, teším sa z neho. A zo dňa na deň je väčší, som zvedavý, aký bude zas o mesiac,“ poznamenal spevák.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #Silvester #chata #Miko Hladký

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...