Rozchody 2018 - Láska nevydržala Anistonovej ani Affleckovi

Tento rok bol svedkom nových vzťahov, zásnub aj sobášov celebrít, medzi ktorými nechýbala svadba Miley Cyrusovej s Liamom Hemsworthom či bollywoodska super-svadba Priyanky Chopra s Nickom Jonasom. Ale končiaci rok 2018 zažil tiež niekoľko celebritných rozchodov.

31.12.2018 14:50
Jennifer Aniston Foto: ,
Jennifer Aniston a Justin Theroux na archívnej snímke.
debata

Po iba dvoch rokoch manželstva vo februári oznámil americký herecký pár Jennifer Anniston a Justin Theroux, že sa ich cesty rozchádzajú. Vo vyhlásení uviedli, že sa na rozvode dohodli „vzájomne a láskyplne“.

„Za normálnych okolností by sme túto záležitosť odbili v súkromí, ale pretože kolesá klebiet nedokážu odolať príležitosti k špekuláciám a výmyslom, rozhodli sme sa túto správu sami oznámiť. Najdôležitejšie je, že sme odhodlaní zachovať hlboký rešpekt a lásku, ktorú k sebe cítime,“ dodala dvojice.

Manželia Jennifer Aniston a Justin Theroux na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Aniston a Justin Theroux Manželia Jennifer Aniston a Justin Theroux na archívnej snímke.

Od rozchodu s Aniston bol Theroux spájaný s celým radom žien vrátane svojej hereckej kolegyne zo seriálu Maniak s Emmou Stoneovou, 26-ročnou umelkyňou Petrou Collinsovou a naposledy s herečkou Laurou Harrierovou z filmu BlacKkKlansman.

Slávny americký herec Ben Affleck sa v roku 2015 rozviedol s manželkou Jennifer Garner a v roku 2017 znovu našiel lásku v náručí producentky talk-show Saturday Night Live Lindsay Shookus. Vzťah tohto páru sa ale náhle skončil v auguste tohto roka: časopis People uviedol, že Shookus sa s Affleckom rozišla, pretože sa jeho opakujúci sa boj so závislosťami začal vymykať kontrole. Affleck následne absolvoval pobyt v protialkoholickej liečebni.

Cardi B a Offset mali našliapnuté stať sa novým hip-hopovým párom snov a vytvoriť spevácko-rodinné impérium v ​​štýle Jaye Z a Beyoncé. Hoci v júli privítali na svete svoju dcérku, ktorej dali meno Kulture, ich navonok dokonalý milostný román nemal dlhého trvania. Začiatkom decembra Cardi B na Instagramu oznámila ich rozchod.

Raper Offset a jeho manželka - raperka Cardi B. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Raper Offset a jeho manželka - raperka Cardi B. Raper Offset a jeho manželka - raperka Cardi B.

Zatiaľ čo jej verzia znela „láska už prešla“, na internet unikli odkazy medzi Offsetom a istou nie príliš známou raperkou, ktoré naznačujú, že Offset svoju vtedy tehotnú partnerku podviedol. Cardi B mu zrejme nemieni odpustiť, nedojala ju ani, keď Offset vpadol na pódium počas jej vystúpenia na festivale Rolling Loud s nápisom z červených ruží: „Vezmi ma späť, Cardi.“

A keď už sme pri rapovej láske, americký raper a hudobný producent G-Eazy so speváčkou a skladateľkou vystupujúcou pod menom Halsey natočili jeden z najúspešnejších albumov. Ani to im ale nepomohlo zostať spolu a po niekoľkých mediálne sledovaných rozchodoch a návratoch sa ich vzťah rozpadol. A zdá sa, že tentoraz je to definitívne – zmizla nielen väčšina ich spoločných fotiek z Instagramu, ale navyše sa na sociálnych sieťach vzájomne škrtli zo svojej kategórie „sledovaných“.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Jennifer Aniston #svadba #Priyanka Chopra

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...