Aha, aký fešák! Brat vojvodkyne Kate zhodil tričko a vyrazil za športom

Štíhlou postavičkou ohuruje vojvodkyňa Kate počas oficiálnych podujatí pravidelne.

01.01.2019 12:30
debata

Lásku k športu zdedila po rodičoch nielen ona, ale aj jej mladšia sestra Pippa a ich brat James Middleton (31). Nie je ničím výnimočným zahliadnuť práve Pippu či Jamesa v okamihoch, kedy sa oddávajú športu. Pippa napríklad pravidelne bicykluje či behá po uliciach Londýna. A nezaostáva ani pohľadný James.

Spencer Matthews a  James Middleton (v strede)... Foto: Profimedia
James Middleton Spencer Matthews a James Middleton (v strede) počas dovolenky v Karibiku.

Aktuálne si vychutnáva dovolenku v Karibiku, na celebritami vyhľadávanom Ostrove svätého Bartolomeja. A práve tu ho, v spoločnosti kamaráta Spencera Matthewsa, zachytili objektívy pri bežeckom tréningu. Otec Spencera Matthewsa na ostrove vlastní luxusný hotel a mladíci si tak práve na toto krásne miesto vyrazili, aby zabudli na európsku zimu. Na ostrove aktuálne dovolenkuje aj Pippa Middleton spolu so synom, ktorého otcom je brat Spencera Matthewsa (30), James.

Fešní tridsiatnici zhodili tričká a takto naľahko, len v čiernych šortkách, dávali svojim telám zabrať. Peknou a vyšportovanou postavou sa tak nechvália len sestry Middletonové, ale bezpochyby aj ich brat James.

Pippa Middleton, jej brat James Middleton (v... Foto: SITA/AP, Ian West
Pippa Middleton, jej brat James Middleton (v popredí) a jej manžel James Matthews. Pippa Middleton, jej brat James Middleton (v popredí) a jej manžel James Matthews.

Rodina Matthewsovcov vlastní na ostrove hotel Eden Rock, ktorý je vyhľadávaným útočiskom hollywoodskych hviezd. Dovolenkovali v ňom napríklad Elton John, Brad Pitt či Leonardo DiCaprio – cena za noc je poriadne vysoká – 25 000 libier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Karibik #James Middleton

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...