Ricky Martin sa stal trojnásobným otcom! Svojím pokladom sa aj pochválil

Do rodiny speváka Rickyho Martina (47) a jeho manžela, Jwana Yosefa, pribudol ďalší potomok, dcérka Lucia.

01.01.2019 10:38
Spevák Ricky Martin (vľavo) a jeho životný... Foto: ,
Spevák Ricky Martin (vľavo) a jeho manžel Jwan Yosef.
debata (6)

O radostnej udalosti informoval sám slávny spevák na svojom Instagrame, pričom sa s fanúšikmi podelil aj o fotografiu malej dcérky. „Sme veľmi šťastní, že sa s vami môžeme podeliť o správu, že sme sa opäť stali rodičmi. Naša malá dcérka Lucia je zdravá a prekrásna,“ napísal. Ako dodal, nevie sa dčokať toho, ako bude malej Lucii pomáhať pri jej prvých krokoch životom.

View this post on Instagram

Nos emociona anunciar que nos hemos convertido en padres de una hermosa y saludable niña a la que hemos llamado Lucía Martin-Yosef. Esto ha sido sin duda un cumpleaños y celebración de la Navidad única en nuestras vidas. Tanto sus hermanos como Jwan y yo estamos completamente enamorados de nuestra beba y agradecidos de poder comenzar este 2019 con el mejor regalo que podíamos recibir, el regalo de la vida. We are beyond happy to announce that we have become parents to a beautiful and healthy baby girl, Lucia Martin-Yosef. It has been a special time for us and we cant wait to see where this stellar baby will take us. Both her beautiful brothers and me and Jwan have fallen in love with Lucia

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

47-ročný Portoričan je už otcom dvojičiek – chlapcov Mattea a Valentina, ktorí majú desať rokov. Deti mu vynosila náhradná matka. Skutočnosťou, že by rád vychovával viac detí, sa Martin nikdy netajil.

Pred rokom potvrdil spevák správu, že on a jeho partner, sýrsko-švédsky maliar Jwan Yosef, sa zosobášili. Martin a maliar Jwan Yosef začali spolu randiť na jar v roku 2016, v novembri toho istého roku sa zasnúbili.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Ricky Martin #manžel

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...